MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στο Netflix»: Το ABC για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)

«Μία από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στην πλατφόρμα του Netflix», χαρακτηρίζει το αμερικανικό δίκτυο ABC το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Monopoli Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει ιστορία με το Maestro, αφού πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που επιλέχθηκε για παγκόσμια διανομή από την πλατφόρμα του Netflix. «Νιώθω περήφανος και χαρούμενος… Έχουμε μια πολύ μεγάλη, καταπληκτική ομάδα και έχουμε δουλέψει όλοι πάρα πολύ σκληρά για αυτήν τη σειρά», λέει ο ίδιος, μιλώντας στο δίκτυο. «Είναι σαν το παιδί μου, που τώρα το φέρνω εδώ και το συστήνω σε εσάς».

Για το γεγονός πως τα σενάρια του συχνά έχουν στο επίκεντρο κάποια ιστορία αγάπης, αλλά όμως πραγματεύονται και άλλα, πιο «δύσκολα» θέματα, όπως για παράδειγμα η ενδοοικογενειακή βία και η ομοφοβία, μίλησε στη συνέχεια ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. «Επειδή είμαι συγγραφέας, δεν μπορώ να παραβλέψω την πραγματικότητα γύρω μου. Όλα μου τα σενάρια και όλες μου οι ιστορίες θα πρέπει να σχετίζονται με πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας αυτήν την στιγμή.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου το τέλος της ιστορίας και πάντα γνώριζα προς τα πού θέλω να πάω, οπότε όταν το έγραφα ήθελα να του δώσω μια πιο διεθνή ματιά», είπε όταν ρωτήθηκε για το αν γνώριζε εξαρχής, όταν δηλαδή έγραφε την ιστορία του Maestro κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ότι η σειρά θα έχει δύο ακόμη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Τελικά ανταποκρίθηκε το πρώτο επεισόδιο στις προσδοκίες μας;12.09.2018

«Η μουσική είναι ένα τεράστιο κομμάτι της δημιουργίας αυτής γιατί, κατά την άποψή μου, η μουσική είναι σαν ένας ξεχωριστός χαρακτήρας στη σειρά. Πιστεύω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε καλή μουσική σε τέτοιου είδους παραγωγές και είναι και ο τρόπος με τον οποίο αφηγούμαι ιστορίες», συμπλήρωσε, αποκαλύπτοντας:

«Μόλις τελειώσω με το Maestro, το επόμενό μου πρότζεκτ θα είναι πιθανότατα μια ταινία. Αυτό θέλω. Θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά θα είναι στα αγγλικά».

Περισσότερα από ShowBiz