MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Astellas Hellas: Ένας περίπατος που “νικά” τον καρκίνο του προστάτη

Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, η Astellas Hellas διοργανώνει μια συμβολική πεζοπορία 4 χλμ στο αισθητικό δάσος Υμηττού, την Κυριακή 2 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου.

Monopoli Team

Ένας συμβολικός περίπατος με σημαντικό μήνυμα

Ο περίπατος στο αισθητικό δάσος Υμηττού αποτελεί μια πρωτοβουλία της Astellas Hellas με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας της Astellas για τον καρκίνο του προστάτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου.
Σημείο και ώρα εκκίνησης: Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου* – 9:30
Διαδρομή: Φραγκομονάστηρο – Βοτανικό Μονοπάτι – Εκκλησάκι Ανάληψης – Καλοπούλα

Χρήσιμες πληροφορίες
  • Στον σταθμό Μετρό Κατεχάκη (Έξοδο προς Κατεχάκη – απέναντι από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401) θα υπάρχει πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει στις 9.00 π.μ. για τους συμμετέχοντες που δεν μπορούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό Μέσο.
  • Θα σας αποσταλεί σχετικό email με περισσότερες πληροφορίες μετά την εγγραφή σας.
  • Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλ. 2107710335.

Σχετικά με την καμπάνια της ASTELLAS

Με κεντρικό μήνυμα «Μην αλλάζεις τη ζωή σου, απλώς συνήθειες…» και συνοδευτική προτροπή «Ακολούθησε τη θεραπεία σου, υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Ενημερώσου!», η εκστρατεία της Astellas λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των ασθενών με καρκίνο προστάτη και του περιβάλλοντός τους, αποσκοπώντας επιπλέον στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τον καρκίνο του προστάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAstellas Hellas: Ένας περίπατος που “νικά” τον καρκίνο του προστάτη12.09.2018

Η σημασία της σωστής ενημέρωσης

Στόχος της εκστρατείας είναι να επισημάνει στους ασθενείς τη σημασία της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής τους αγωγής, σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό τους και τους επαγγελματίες υγιεινής διατροφής και σωματικής φυσικής κατάστασης.

Σημειώνεται ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο συχνά εμφανιζόμενος τύπος καρκίνου στους άντρες και αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο στον ανδρικό πληθυσμό. Υπολογίζεται ότι ένας στους δέκα άντρες θα εμφανίσει κάποια στιγμή στη ζωή του καρκίνο του προστάτη.

Διάβασε περισσότερα για τον καρκίνο του προστάτη εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Νεφρού: Υγεία των νεφρών για όλους12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις