MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ποιο είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο του 2024; Κοστίζει 30 εκατ. δολάρια

Το Rolls-Royce Droptail, με τιμή 30 εκατ. δολάρια είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο του 2024! Μέχρι στιγμής, έχουν κατασκευαστεί τρία μοντέλα: ένα ονομάζεται Arcadia Droptail, ένα κυκλοφορεί ως La Rose Noire Droptail και το τελευταίο… «ακούει» στο Amethyst Droptail.

Rolls Royce Droptail
Monopoli Team

H ανακήρυξη ενός και μόνου αυτοκινήτου ως το πιο ακριβό στον κόσμο, δεν είναι απλή υπόθεση. Για να υπάρξει μια σίγουρη απάντηση, και πριν τα… αστρονομικά ποσά, χρειάζεται προσοχή. Τον τελευταίο χρόνο περίπου, η μέση τιμή για ένα νέο αυτοκίνητο κυμάνθηκε γύρω στα 48.000 δολάρια. Αυτό το νούμερο είναι σχεδόν 10 ευρώ υψηλότερο από το κόστος των νέων αυτοκινήτων το 2019, πριν από την πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Formula1 έχει το ουίσκι της: Νέο μπουκάλι από Jack Daniel’s και McLaren12.09.2018

Σε κάθε περίπτωση, στην κορυφή της λίστας με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα για το 2024 βρέθηκε το Rolls-Royce Droptail, με τιμή 30 εκατομμύρια δολάρια! Μέχρι στιγμής, έχουν κατασκευαστεί τρία μοντέλα: ένα ονομάζεται Arcadia Droptail, ένα κυκλοφορεί ως La Rose Noire Droptail και το τελευταίο… «ακούει» στο Amethyst Droptail.

Μάλιστα, το Arcadia, διαθέτει μια λευκή απόχρωση που είναι εμποτισμένη με σωματίδια αλουμινίου με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν μαργαριτάρι! Ο συνολικός σχεδιασμός και των τριών Droptail παραμένει σε μεγάλο βαθμό πανομοιότυπος, με όρθια μάσκα, λεπτά πίσω φώτα και στρογγυλεμένους οπίσθιους άξονες.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα