MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Metatravma»

Ο ερχομός του μωρού αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή του Ορέστη στο τρίτο επεισόδιο του «Maestro» που έρχεται αυτή την Πέμπτη (30/5) στο Mega.

Monopoli Team

Οι ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνέπειες και τα τραύματα που έφερε στη ζωή του καθενός η δολοφονία του Χαράλαμπου.

Όσα θα δούμε στο 3ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

«Metatravma»

Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.

Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν.

Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Τελικά ανταποκρίθηκε το πρώτο επεισόδιο στις προσδοκίες μας;12.09.2018

To τρέιλερ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Περισσότερα από Cine News