MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μαρία Καρυστιανού: Καταχειροκροτήθηκε στο «Αλ Τσαντίρι» – Όσα είπε στην παρέμβασή της (vid)

Με μεγάλο χειροκρότημα υποδέχθηκε τη Μαρία Καρυστιανού το κοινό του «Αλ Τσαντίρι», με τον Λάκη Λαζόπουλο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Monopoli Team

Χθες, Τρίτη 28 Μαΐου, η δημοφιλής εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι», επέστρεψε για μια και μοναδική παράσταση στο Christmas Theater, πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που είχε βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σατίρισε, όπως πάντα, την επικαιρότητα, αναφερόμενος σε πολιτικά και μη πρόσωπα, σε μια παράσταση η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με πάνω από 4.000 θεατές να βρίσκονται στο Christmas Theater για να την απολαύσουν.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν σίγουρα εκείνη, που η Μαρία Καρυστιανού βρέθηκε στην σκηνή του θεάτρου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων και υπέρμαχος για τα αιτήματα των οικογενειών που έχασαν τους συγγενείς τους στην τραγωδία στα Τέμπη, ανέβηκε στη σκηνή, μετά από πρόσκληση του Λάκη Λαζόπουλου.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

“Δικαίωση για τους 57, δικαίωση και για το Μάτι, δικαίωση για όλους, όσοι δολοφονήθηκαν πραγματικά μέσα από το κράτος. Να μην ξανασυμβεί αυτό ποτέ. Δικαίωση, για να έχουμε την κοινωνία που μας αξίζει” είπε αρχικά η κ. Καρυστιανού, αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού.

“Επί της ουσίας είμαστε σχεδόν στο μηδέν. Γιατί κάθε φορά μας προλαβαίνουν καινούρια γεγονότα” είπε επίσης για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Βλέπαμε αλλά δεν καταλαβαίναμε τι μας γινόταν. Σαφώς και ήταν σε πανικό, καθώς όταν ξεκίνησαν στις πρώτες έξι, επτά ώρες οι μπουλντόζες να μεταφέρουν χώμα μπροστά στις οθόνες μας, εμείς ήμασταν αλλού, δεν καταλαβαίναμε» είπε, διερωτώμενη αν «οι δικαστές δεν καταλάβαιναν; Οι εισαγγελείς, που έβλεπαν, δεν καταλάβαιναν; Κανείς δεν καταλάβαινε τι γινόταν; Έτσι λειτουργεί όταν πρέπει να κάνει συγκάλυψη, όλοι είχαν εντολές, και οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Καρυστιανού για την προσπάθεια συγκάλυψης της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛάκης Λαζόπουλος: Με παρακολουθούν και μέσω Predator και μέσω ΕΥΠ. Αυτός κι αν είναι βιασμός12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα