MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Μαμά, έρχομαι» – Ο δρόμος προς τη δίκη: Το δεύτερο ντοκιμαντέρ για τα Τέμπη στο MEGA

Λίγους μήνες μετά την προβολή του πρώτου ντοκιμαντέρ #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ, το MEGA φέρνει στους δέκτες μας ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ, αυτή τη φορά εστιασμένο στον «δρόμο προς τη δίκη».

Monopoli Team

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 00:10, το MEGA επανέρχεται με δεύτερο ντοκιμαντέρ για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία που κόστισε τη ζωή σε 57 νέους ανθρώπους.

Στο #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ – Ο δρόμος προς τη δίκη, η Ανθή Βούλγαρη βάζει στο κάδρο τον αγώνα για απονομή δικαιοσύνης: όλη η πορεία από τη μοιραία νύχτα έως τη δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο MEGA παραμονή της «μαύρης» επετείου για τα Τέμπη. Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από πολύμηνη έρευνα, πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, καταγράφοντας τις μαρτυρίες των επιζώντων καθώς και τις αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων και παρακολουθώντας την πορεία των ερευνών για την απονομή δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Μαμά, έρχομαι»: Το ντοκιμαντέρ για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη έρχεται στο MEGA12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Μαμά, έρχομαι» – Ο δρόμος προς τη δίκη

Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 00:10
MEGA

Περισσότερα από Cine News