MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Maestro στο παγκόσμιο Top 10 του Netflix

Η επιτυχία της σειράς δεν αποτελεί απλώς απόδειξη της συναρπαστικής πλοκής και των εξαιρετικών ερμηνειών της, αλλά αντανακλά επίσης την αυξανόμενη παγκόσμια όρεξη για ποικίλο και πολιτισμικά πλούσιο περιεχόμενο.

Maestro in Blue
Monopoli Team

Αυτήν την εβδομάδα, η ελληνική δραματική σειρά «Maestro in Blue» έχει κατακλύσει τον κόσμο, συγκεντρώνοντας 0,9 εκατομμύρια προβολές στο Netflix. Αυτή η εντυπωσιακή τηλεθέαση εκτόξευσε τη σειρά στην πολυπόθητη παγκόσμια λίστα του Top 10 της πλατφόρμας, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική τηλεόραση στη διεθνή σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες σειρές στο Netflix»: Το ABC για το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)12.09.2018

Το Maestro in Blue, που δημιουργήθηκε από τον διάσημο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Χριστόφορο Παπακαλιάτη, υφαίνει μια συναρπαστική αφήγηση με φόντο το γραφικό σκηνικό των ελληνικών νησιών. Η σειρά παρακολουθεί το ταξίδι ενός ταλαντούχου μουσικού που επιστρέφει στην πατρίδα του για να αναζωπυρώσει την καριέρα και την προσωπική του ζωή. Συνδυάζει επιδέξια στοιχεία ρομαντισμού, δράματος και πολιτιστικής ενδοσκόπησης, βρίσκοντας απήχηση σε ένα ποικίλο παγκόσμιο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Cine News