MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ναταλία Τσαλίκη: «H δική μου γενιά τα έχει κάνει χάλια τα πράγματα» (vid)

Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον συντηρητισμό της κοινωνίας, τη γενιά της και το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

«Είμαστε πάρα πολύ συντηρητική κοινωνία», είπε η Ναταλία Τσαλίκη καθισμένη στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα Αργά». «Θέλουμε να ζούμε στο παρελθόν, δεν μάς αρέσει καθόλου ούτε το παρόν, ούτε το μέλλον, ασχέτως του τι λέμε. Δεν θέλουμε να αλλάξει τίποτα. Θέλουμε να είναι όλα όπως τα ξέραμε. Για να γίνουν αλλιώς τα πράγματα σημαίνει πως πρέπει να δουλέψει λίγο το μυαλό σου γι’ αυτό. Αλλά δεν μάς αρέσει να κουνηθούμε από τον καναπέ μας, από τη θέση μας στη ζωή». 

«Είμαστε κακομαθημένοι άνθρωποι. Οι νεότερες γενιές θεωρώ ακόμη περισσότερο. Η δική μου γενιά τα έχει κάνει χάλια τα πράγματα», ανέφερε στη συνέχεια.

«Έχουμε μπερδέψει την ελευθερία με το ‘κάνω ό,τι θέλω. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν έτσι, χωρίς όρια, χωρίς ευθύνες, μόνο με δικαιώματα και βγαίνουν και στην κοινωνία έτσι. Οπότε, έχω τα νεύρα μου, σπάω κάτι, ρίχνω μια μολότοφ, βγάζω ένα μαχαίρι και σκοτώνω τη σύντροφό μου. Όλο αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι λαϊκός καλλιτέχνης, όμως άλλο το λαϊκό άλλο το λαϊκίζον» (vid)12.09.2018

«Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα θέλει πολλή δουλειά. Πρέπει να μεγαλώνουμε ανθρώπους που να θέλουν να μάθουν μόνοι τους τι τους κάνει καλό. Η θρησκεία μάς λέει τι να κάνουμε. Δεν πρέπει να μάς λέει κάποιος τι να κάνουμε. Πρέπει να μάς δίνει απλά κάποιες αρχές και να αποφασίζουμε μόνοι μας, να έχουμε να επιλέξουμε», κατέληξε.

Περισσότερα από ShowBiz