MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Από τα Φτηνά Τσιγάρα μέχρι την Έκτη Αίσθηση, αυτές είναι οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το ΣΚ,

Monopoli Team

Μετρητής Καρτών στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 01/06 στις 23:40

Σκηνοθεσία: Πολ Σρέιντερ , Ηθοποιοί: Όσκαρ Άιζακ,Τίφανι Χάντις,Τάι Σέρινταν

Στοιχειωμένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος, ένας πρώην στρατιωτικός και νυν τζογαδόρος παίρνει υπό την προστασία του έναν νεαρό που θέλει να εκδικηθεί έναν κοινό γνωστό τους. Πόσο εύκολο, όμως, είναι να μείνει αμέτοχος;

Φτηνά Τσιγάρα στην ΕΡΤ3, Σάββατο 01/06 στις 22:40

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Μπακόλας, Παίζουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης

Οι άδειοι δρόμοι της Αυγουστιάτικης Αθήνας είναι το ιδανικό σκηνικό για μια ερωτική ιστορία.Ο Νίκος (Ρένος Χαραλαμπίδης) είναι ένας νεαρός άνδρας που μπαίνει στη δύσκολη εφηβεία των 30 και βλέπει τον εαυτό του να αλλάζει. Προκαλεί τον κίνδυνο, αναζητά την περιπέτεια, γνωρίζει ακραίους τύπους, ενώ αυτό που πραγματικά ψάχνει (και τελικά βρίσκει) είναι ο έρωτας. Η Σοφία (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) είναι 25 χρονών, μοντέρνα και όμορφη. Δουλεύει στο χώρο της μόδας και έχει μια τυπική ζωή. Ο Νίκος κερδίζει την εμπιστοσύνη της, ξυπνώντας μέσα της, την ανάγκη να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της. Η περιπλάνησή τους στην άδεια Αθήνα θα τους φέρει όλο και πιο κοντά.

Τα αστέρια δεν πεθαίνουν στο Λίβερπουλ στο OPEN, Σάββατο 01/06 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Πολ Μακγκουίγκαν, Ηθοποιοί: Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Κένεθ Κράνχαμ, Τζούλι Γουόλτερς, Τζόντι Μακνί

Ένα ειδύλλιο «φωτιά» ανάμεσα σε μία μοιραία γυναίκα και τον νεαρό εραστή της μετατρέπεται σε μια βαθιά και ιδιαίτερη σχέση, αφού ο Τέρνερ γίνεται το μοναδικό της στήριγμα στην πιο δύσκολη στιγμή. Η Γκράχαμ παραδίνεται ολοκληρωτικά στο πάθος της, δίνοντας την… τελευταία της συγκλονιστική παράσταση.

Baby Driver στο Netflix, από Σάββατο 01/06

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ, Παίζουν: Άνσελ Έλγκορτ, Λίλι Τζέιμς, Τζον Χαμ, Κέβιν Σπέισι, Τζέιμι Φοξ

Ο Baby είναι οδηγός με σπάνιο χάρισμα και ένα προσωπικό soundtrack να παίζει για τον ίδιο και μόνο μέσω ακουστικών που φοράει στα αυτιά, δουλεύει για τον αρχηγό μιας συμμορίας που ληστεύει τράπεζες και αποτελείται από τον πρώην χρηματιστή και νυν εγκληματία Μπάντι, τη νεαρή, σκανδαλώδη σύντροφό του Ντάρλινγκ και τον αυθόρμητο, εκρηκτικό Μπατς που είναι επιφυλακτικός απέναντι στην αλλόκοτη στάση του νεαρού οδηγού. Όταν ο Baby ερωτεύεται μια γλυκιά σερβιτόρα, όλα αλλάζουν ξαφνικά.

Η Έκτη Αίσθηση στο COSMOTE CINEMA 2HD, 02/06 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν , Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις,Χάλεϊ Τζόελ Όσμοντ,Τόνι Κολέτ

Ένας παιδοψυχολόγος προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μικρό αγόρι που ισχυρίζεται πως έρχεται σε επαφή με τους νεκρούς. Όμως, η αποκάλυψη της αλήθειας θα έχει τρομακτικές συνέπειες για εκείνον, σε μια ταινία που προτάθηκε για 6 Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Λάνθιμος από τα παλιά12.09.2018

Περισσότερα από Cine News