MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ

Σε αυτούς τις αθηναϊκούς κήπους γιορτάζουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού

Πάμε να δούμε μαζί 5 αγαπημένα μαγαζιά με κήπο ή αυλή στην Αθήνα, για την πιο δροσερή πρώτη καλοκαιρινή έξοδο.

Μαριαλενα Μάλλιου | 01.06.2024

Ο Ιούνιος μπήκε επιτέλους, με το καλοκαίρι να μας καλωσορίζει σε ένα ζεστό και ηλιόλουστο σκηνικό και παρακάτω θα δείτε τον τρόπο μας να σας ευχηθούμε καλό μήνα και καλό καλοκαίρι. 5 δροσερά spots, 5 αθηναϊκοί πανέμορφοι κήποι και αυλές μάς υποδέχονται στην υπέροχη ατμόσφαιρά τους. Πάμε, λοιπόν, να τα δούμε μαζί – κρατήστε σημειώσεις!

Il Giardino

Ξεκινάμε από το Il Giardino, και ένα υπέροχο spot, μέσα στο Αθλητικό Κέντρο στο Γουδή. Με boho και κυκλαδίτικες πινελιές, και με μία φανταστική ανοιξιάτικη διάθεση, το Il Giardino είναι -όπως το λέει και το όνομά του- ο κήπος, που θα χρειαστούμε το φετινό καλοκαίρι. Από καφέ και brunch μέχρι κανονικό φαγητό -προσανατολισμένο στην ιταλική κουζίνα- το μαγαζί είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Και επειδή καλοκαίρι έχουμε και διοργανώνονται διάφορα events, το Il Giardino αναλαμβάνει από events και πάρτι, μέχρι γάμους ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.
Διεύθυνση: Δημοτικό Κολυμβητήριο Γουδή Εντός Αθλητικού Κέντρου, Αθήνα 11527
Τηλέφωνο: 6980782133

Natu
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natu (@naturestaurant)

Ακόμα ένα all day spot και ένας αγαπημένος κήπος, μας περιμένει στην Κηφισιά, για να περάσουμε μαζί τους τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού μας. Το Natu, με την εσωτερική λίμνη του και την υπέροχη αισθητική του, μας φέρνει στιγμές δροσιάς και ανεμελιάς και μία αίσθηση διακοπών, στην Αθήνα. Είτε ψάχνεις για μία χαλαρή πρωινή έξοδο, είτε θέλεις να βγεις για φαγητό, είτε ενδιαφέρεσαι για νυχτερινή βόλτα, το Natu είναι το spot για εσένα.
Διεύθυνση: Λεβίδου 13, Κηφισιά 14562
Τηλέφωνο: 2108011170

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτό το ΣΚ έχει βόλτα στον Πειραιά: 4 + 1 μέρη για φαγητό που θα γίνουν τα νέα μας στέκια12.09.2018

Το Ρίνι

Και από την Κηφισιά, πάμε στην Πατησίων και στο Ρίνι, ένα -σχετικά- new entry του κέντρου, που έρχεται να δώσει αέρα καλοκαιριού σε ένα από τα πιο downtown σημεία της Αθήνας. Δροσερό και ρομαντικό, το Ρίνι είναι ό,τι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας. Στο μαγαζί θα βρείτε από καφέ και brunch, μέχρι φανταστικό φαγητό και ποτό. Το βράδυ, μάλιστα, την αυλή φωτίζουν διάφορα φωτάκια, που δίνουν έναν ακόμα πιο καλοκαιρινό αέρα στο μαγαζί.
Διεύθυνση: Ρεθύμνου 8, Αθήνα 10682
Τηλέφωνο: 2108836781

Picky Brunch & Specialty Coffee
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Picky | Coffee & Brunch (@thepicky.gr)

Αν εξαιρέσεις ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, το Picky είναι σαν να βγήκε από παραμύθι, κρυμμένο μέσα σε κάποιο μαγικό δάσος. Το folklore στοιχείο είναι έντονο, με το ξύλο, την πέτρα και τα φυρά να κυριαρχούν. Φανταστικό brunch, με μία ελληνική πινελιά, τραπεζάκια στο πλακόστρωτο και μία κρυμμένη αυλή, είναι μερικοί, μόνο, από τους λόγους, για τους οποίους αγαπάμε το συγκεκριμένο μαγαζί.
Διεύθυνση: Χριστοκοπίδου 14 & Ναυάρχου Αποστόλη, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2114116339

Six D.o.g.s.

Και, ανεβαίνοντας λίγο πιο πάνω, πάμε σε έναν κρυμμένο κήπο του κέντρου και το Six D.o.g.s., που αποτελεί ένα από τα must visit σημείο για το αθηναϊκό καλοκαίρι. Το Six D.o.g.s., όχι μόνο είναι ένα από τα πιο δροσερά spots του κέντρου, αλλά έχει και πολύ καλή κουζίνα, είτε είσαι σε mood για καφέ, είτε για φαγητό και -το καλύτερο- βρίσκεται διαρκώς “εν κινήσει”, με τα events να τρέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Διεύθυνση: Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα 10551
Τηλέφωνο: 2103210510

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση