MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

3o Kids Radio Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Το Kids Radio Festival από το Kids Radio 88.6, επιστρέφει για τρίτη χρονιά και πιο μεγάλο από ποτέ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Monopoli Team

Το Kids Radio Festival από το Kids Radio 88.6, έρχεται ξανά πιο μεγάλο από ποτέ και στο κέντρο της πόλης, στις 15 και 16 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μετατρέπεται σε ένα φαντασμαγορικό χώρο γεμάτο μουσική, θέατρο και παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μάγκας, της Πηνελόπης Δέλτα σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Αναρρίχηση, laser tag, nerf games, bungee -τραμπολίνο, τοξοβολία, μεγάλη πίστα rollers, virtual reality, εργαστήρια STEM, πειράματα με τον Mr. Chem, πλανητάριο, μαγειρικά εργαστήρια, πειράματα με τους Planet Physics, stand-up Comedy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, θέατρο από την Ομάδα Κοπέρνικος, μαγικά με τον Magic Tolto, ηχογραφήσεις στο studio του Kids Radio 88.6 με την Φανή & τον Nίκο, συναυλία με την Kids Radio Band.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPark your Cinema & Park your Cinema Kids: Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Και ακόμη:

Bubble shows, τρενάκι, mini Olympic games, magic show με τον Felipe, graffiti και doodle art, χορός, μαθήματα αυτοάμυνας, face painting, κουκλοθέατρο, γωνιά βιβλίου, cinema, yummy land με απολαυστικές γεύσεις, εμφανίσεις αγαπημένων ηρώων και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Εισιτήρια αποκλειστικά στο www.kidsradio.com.

Περισσότερα από Δραστηριότητες