MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τέλος οι Μαλδίβες για τους Ισραηλινούς – Θα τους απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα λόγω του πολέμου στη Γάζα

Ο πρόεδρος των Μαλδίβων, Μοχάμεντ Μουίζου, αποφάσισε να επιβάλει την απαγόρευση μετά από σύσταση του υπουργικού συμβουλίου – Οι νόμοι της χώρας θα τροποποιηθούν.

Monopoli Team

Η κυβέρνηση των Μαλδίβων ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει στους κατόχους ισραηλινών διαβατηρίων την είσοδο στη χώρα λόγω του πολέμου στη Γάζα.

Το νησιωτικό έθνος γνωστό για τα πολυτελή θέρετρα και τις ατελείωτες παραλίες με λευκή άμμο, έκανε γνωστή τη συγκεκριμένη απόφαση με δελτίο τύπου χθες, Κυριακή (2/6).

Ο πρόεδρος των Μαλδίβων, Μοχάμεντ Μουίζου, αποφάσισε να επιβάλει την απαγόρευση μετά από σύσταση του υπουργικού συμβουλίου, ανέφερε η ανακοίνωση. Οι νόμοι της χώρας θα τροποποιηθούν και θα συσταθεί υπουργική υποεπιτροπή για την επίβλεψη των προσπαθειών, ανέφερε το γραφείο του προέδρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚατασκοπεία, χάκινγκ και εκφοβισμός: Ο Guardian αποκαλύπτει 9ετή «μυστικό πόλεμο» του Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο12.09.2018

Μετά την είδηση ​​της απαγόρευσης, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ συνέστησε στους Ισραηλινούς να αποφεύγουν τα ταξίδια στο νησί και «για τους Ισραηλινούς πολίτες που διαμένουν στη χώρα, συνιστάται να σκεφτούν να φύγουν, καθώς εάν βρεθούν σε κίνδυνο για οποιονδήποτε λόγο, θα είναι δύσκολο να βοηθήσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα