MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Outlander: Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας και τρέιλερ για το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν

Τα επόμενα οκτώ επεισόδια της έβδομης σεζόν – η οποία χωρίστηκε σε δύο μέρη – έχουν πια ημερομηνία πρεμιέρας, ενώ το Starz έδωσε στο φως της δημοσιότητας και το τρέιλερ γι’ αυτό το δεύτερο μέρος.

Credits: Robert Wilson
Monopoli Team

Το Starz έδωσε στο φως της δημοσιότητας το τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της έβδομης σεζόν του “Outlander”, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου. 

Σε αυτά τα νέα οκτώ επεισόδια, η Claire (Caitríona Balfe), ο Jamie (Sam Heughan) και ο Young Ian (John Bell) εγκαταλείπουν τις αποικίες και φτάνουν στην αγαπημένη τους πατρίδα, τη Σκωτία. Οι κίνδυνοι του Πολέμου της Επανάστασης τους αναγκάζουν να επιλέξουν ανάμεσα στο να σταθούν δίπλα σε όσους αγαπούν και να πολεμήσουν για τη γη που έχουν κάνει το νέο τους σπίτι. Εν τω μεταξύ, ο Roger (Richard Rankin) και η Brianna (Sophie Skelton) αντιμετωπίζουν νέους εχθρούς στο πέρασμα του χρόνου και πρέπει να πολεμήσουν τις δυνάμεις που απειλούν να διαλύσουν την οικογένειά τους. Και καθώς νέα, επώδυνα μυστικά έρχονται στο φως, ο γάμος του Jamie και της Claire δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. Με την αγάπη τους να τους δένει πάνω από ωκεανούς και αιώνες, μπορούν οι MacKenzie και οι Fraser να βρουν το δρόμο πίσω ο ένας στον άλλο;

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους David Berry, Charles Vandervaart, Izzy Meikle-Small και Joey Phillips.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η παραγωγή της όγδοης και τελευταίας σεζόν του “Outlander” βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με συνολικά 10 επεισόδια. Το Starz επιβεβαίωσε, μάλιστα, τρεις νέες προσθήκες στο καστ για την 8η σεζόν: Kieran Bew (House of the Dragon, Warrior) ως Captain Charles Cunningham, Frances Tomelty (Woman in the Wall, Catastrophe) ως Elspeth Cunningham και Carla Woodcock (Such Brave Girls, A Good Girl’s Guide to Murder) ως Amaranthus Grey.

Παράλληλα, ξέρουμε ότι θα δούμε και το prequel, “Outlander: Blood of My Blood”, που ανακοινώθηκε επίσημα τον Αύγουστο που μας πέρασε και θα επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης των γονιών του Jamie Fraser, Ellen MacKenzie και Brian Fraser. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDiana Gabaldon: Ετοιμάζει prequel της σειράς “Outlander”12.09.2018

Με πληροφορίες από Variety.

Περισσότερα από Cine News