MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

«Είσαι ηλίθιος;»: Η οργισμένη αντίδραση της Adele σε ομοφοβικό σχόλιο σε συναυλία της

Η Adele δεν συγκρατήθηκε όταν άκουσε κάποιον από το κοινό να φωνάζει «Pride sucks!» («το Pride είναι χάλια») κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Λας Βέγκας και έδωσε τη δική της οργισμένη απάντηση.

Monopoli Team

Το γεγονός πως ο Ιούνιος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Υπερηφάνειας φαίνεται πως ενόχλησε έναν θεατή στο σόου της Adele στο στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του φωνάζοντας «Pride sucks!» («το Pride είναι χάλια»).

Από ό,τι φαίνεται το ομοφοβικό αυτό σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση της Adele η οποία θέλησε να απαντήσει. «Ήρθες στο γ… μου σόου για να πεις ότι η υπερηφάνεια είναι χάλια; Είσαι γ… ηλίθιος; Μην είσαι τόσο γ… γελοίος. Αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, σκάσε, εντάξει;», του απάντησε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια επέστρεψε ψύχραιμα στο κανονικό πρόγραμμα της συναυλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAdele: «Τολμήστε να μου ρίξετε πράγματα και θα σας σκοτώσω» – Απηύδησε με το κοινό που πετά μέχρι και στάχτη σε καλλιτέχνες12.09.2018

Όπως σημειώνει το TMZ, τον Ιούνιο του 2016, η Adele αφιέρωσε τη συναυλία της στην Αμβέρσα του Βελγίου στα θύματα των πρόσφατων τότε πυροβολισμών στο νυχτερινό κέντρο Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα, μια τρομοκρατική επίθεση με στόχο ένα LGBTQ+ κλαμπ που άφησε πίσω της 49 νεκρούς.

Με πληροφορίες από Variety και Rolling Stone. 

Περισσότερα από ShowBiz