MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απαραίτητο φως: Όσα αποκάλυψε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η σεναριογράφος έδωσε την υπόθεση, τον αριθμό των επεισοδίων και ένα hint για το πώς θα είναι η πρωταγωνίστρια.

Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Monopoli Team

Στην εκπομπή της Ντέπυς Γκολεμά, Να παίζουν τα ραδιόφωνα, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ μίλησε το Σάββατο 1η Ιουνίου η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Η σεναριογράφος ετοιμάζεται να συνεργαστεί -όπως ήδη σας έχουμε γράψει- με την ΕΡΤ σε μια νέα σειρά που θα λέγεται «Το απαραίτητο φως».

Όπως ανέφερε, δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελειωτικές υπογραφές, θεωρείται όμως βέβαιο ότι η σειρά θα γίνει ενώ απέφυγε να μιλήσει για τους ηθοποιούς που θα δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ17 Κλωστές: Όταν η κοινωνία επιτίθεται στα τέρατα που θρέφει – Είδαμε το συγκλονιστικό φινάλε12.09.2018

«Το βίβλο το έχει γράψει η Ντορίνα Παπαλιού, πάρα πολύ δύσκολο να γραφτεί το σενάριο. Τρέχουν δύο ιστορίες παράλληλες, μία το 2006 και η άλλη το 1940. Πρωταγωνιστικός ρόλος είναι η ίδια ηθοποιός που είναι εγγονή και γιαγιά, που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την πρωταγωνίστρια, η οποία πρέπει να είναι και πιτσιρίκα. Η κοπέλα έχει χάσει τον πατέρα της που δεν είχε καλές σχέσεις. Ήταν χωρισμένος από τη μάνα. Δεν είχε καλή σχέση με τη μάνα και της έλειπε πάρα πολύ ο πατέρας της. Της αφήνει κληρονομιά να βρεθεί κάποιος χαμένος πίνακας. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Κρύβονται συναισθήματα θαμένα, απογοητεύσεις, έρωτες, απ’ όλα».

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από Cine News