MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Χρύσα Κατσαρίνη: «Το να “περάσεις” κάτι σημαντικό με το χιούμορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος» (vid)

Η δημοφιλής stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.

Monopoli Team

Η δημοφιλής stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον, όπου μίλησε για την πορεία της στην κωμωδία, το χιούμορ ως μηχανισμό άμυνας, τη σημασία του να σπας τον κύκλο της βίας.

«Είναι καθοριστική η σχέση μου με τη μητέρα μου και είναι λογικό γιατί με μεγάλωσε μόνη της και οι δυσκολίες με κάποιον μαγικό τρόπο σε δένουν περισσότερο. Η μητέρα μου έσπασε αυτόν το κύκλο της βίας, έφυγε και έτσι μου έμαθε να προσέχω κι εγώ τον εαυτό μου».

«Το χιούμορ είναι ένας μηχανισμός άμυνας, έτσι έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις δυσκολίες. Είναι τρομερα απευλευθερωτειρκό να ακούς ανθρώπους να γελάνε με κάτι που πέρασε ς και ήταν επίπονο. Αρχικά το συρρικνώνεις, από τη στιγμή που κάποιος γελά με αυτό, παύει να είναι σοβαρό, να έχει βάρος μέσα στο μυαλό σου».

«Το πιο δύσκολο θέμα στις παραστάσεις μου δεν είναι το σεξ. Στις αρχές, βέβαια, ήταν πιο δύσκολο να νιώσει άνετα ο κόσμος με το γεγονός ότι μια γυναίκα μιλάει για το σεξ. Στην τελευταία παράστασή, όμως, την ‘Κουβέρτα’ μιλάω για πιο δύσκολα, κοινωνικά ζητήματα».

«Το να περάσεις κάτι τρομακτικά σημαντικό και σοβαρό με το χιούμορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να το επικοινωνήσεις, γιατί το δέχεται ο κόσμος πιο εύκολα. Βέβαια ο στόχος μου είναι να κάνω τον κόσμο να γελάει, αν καταφέρω να περάσω έναν όμορφο μήνυμα μέσα από αυτό, υπέροχα. Αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός μου» είπε.

Περισσότερα από ShowBiz