MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ασημένια Βουλιώτη: Θα υποδυθεί την Μαρινέλλα στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη – Όσα είπε για τον ρόλο (vid)

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε στις “Ψυχοκόρες” μίλησε για τον ρόλο-πρόκληση που θα αναλάβει στην νέα ταινία “Υπάρχω”.

Monopoli Team

Η Ασημένια Βουλιώτη, η ηθοποιός που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στις “Ψυχοκόρες” βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να μιλήσει για την δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, αλλά και για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

“Οι Ψυχοκόρες ήταν φοβερό δώρο για μένα. Πόσο μάλλον μετά τη σχολή, δεν το περίμενα. Όσο για τα επόμενά μου βήματα… νιώθω ότι πρέπει να πηγαίνεις με το ένστικτό σου, σε οδηγεί στον σωστό δρόμο” είπε αρχικά για την σειρά του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο της στην ταινία “Υπάρχω”, αποκαλύπτοντας ότι θα υποδυθεί την Μαρινέλλα: “Αυτή είναι μια τρομερή πρόκληση για εμένα. Δε θα ντουμπλάρουν τη φωνή μου. Ευελπιστώ να ακουμπήσω αυτή τη γυναίκα, είδωλο, μύθο. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να βρεθώ με τη Μαρινέλλα, θα το ήθελα πάρα πολύ όμως. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αυτή. Έχω δει πολλά βίντεο με τη ζωή της κατά τη διάρκεια που ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη – γιατί εμένα αυτό με αφορά. Τη θαυμάζω τρομερά από μικρή, γιατί η μητέρα μου έχει μεγάλο έρωτα μαζί της” είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπάρχω: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη12.09.2018

“Σκηνοθετεί ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος την ταινία. Μου είπαν ‘Μαρινέλλα, έλα να κάνουμε ένα κάστινγκ’ και έπαθα σοκ. Πέρασε καιρός για να μάθω ότι πήρα τον ρόλο. Με “κοσκίνισαν”. Ήθελαν να δουν πως ερμηνεύω, πως τραγουδάω, γιατί δεν είναι μόνο η ερμηνεία. Μιλάμε για ένα ρόλο συγκλονιστικό, για μια γυναίκα που έχει αφήσει μύθο. Η Μαρινέλλα είναι σταθμός στη ζωή του Στέλιο Καζαντζίδη” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ο Χρήστος Μάστορας είναι φοβερός ηθοποιός, πέρα από την φοβερή του φωνή είναι συγκλονιστικός, μου δίνει πάρα πολλά στη πρόβα. Τώρα είμαστε στη φάση που ξεκινάμε γυρίσματα” είπε για τον συμπρωταγωνιστή της, frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, αλλά και για την πορεία των γυρισμάτων.

Περισσότερα από ShowBiz