MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Κάρπαθος: Οι παραλίες του νησιού είναι ένας σημαντικός λόγος για να βρεθούμε εκεί φέτος

Οι παρθένες και άγριας ομορφιάς παραλίες της Καρπάθου είναι από μόνες τους ένας σημαντικός λόγος για να επισκεφθείτε το νησί.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Yπάρχουν αρκετοί λόγοι για να λατρέψετε την Κάρπαθο. Ένας από αυτούς είναι οι εντυπωσιακές, άγριας ομορφιάς παραλίες της. Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων διαθέτει 160 χλμ. ακτογραμμή μετρώντας αμέτρητες παραλίες για κάθε γούστο: οργανωμένες ή πριβέ, με βότσαλα ή με άμμο. Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες Καρπάθου για βουτιές σε πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕξερευνώντας τα μαγευτικά νησιά της Κροατίας12.09.2018

Άπελλα

Πηγή: Shutterstock

Η εξωτική παραλία Άπελλα είναι μία από ωραιότερες παραλίες του Αιγαίου. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, σε απόσταση 22 χλμ. από τα Πηγάδια. Τα πεύκα που σκύβουν πάνω από την παραλία, η άσπρη άμμος με τα βότσαλα και τα πεντακάθαρα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του γαλαζοπράσινου κάνουν το τοπίο συναρπαστικό. Η παραλία είναι οργανωμένη, αλλά έχει και πολύ χώρο για να απλώσετε την πετσέτα σας και να χαλαρώσετε στη σκιά.

Αχάτα

Πηγή: Shutterstock

Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Καρπάθου, η Αχάτα βρίσκεται στις ανατολικές ακτές του νησιού, σε απόσταση 12 χλμ. από τα Πηγάδια. Η παραλία είναι αμμουδερή με ψιλά βότσαλα. Τα βαθιά γαλάζια νερά με τους επιβλητικούς όγκους των βράχων που την περιτριγυρίζουν συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Ο βυθός της παραλίας είναι ιδανικός για εξερεύνηση. Η Αχάτα είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ταβέρνα.

Κυρά Παναγιά

Πηγή: Shutterstock

Η πανέμορφη παραλία της Κυρά Παναγιάς βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, 19 χλμ. από τα Πηγάδια. Είναι οργανωμένη και έχει εύκολη πρόσβαση. Από τη μία μεριά βρίσκεται το εκκλησάκι της Παναγιάς με τον κόκκινο τρούλο και από την άλλη ένας τεράστιος βράχος. Ανάμεσά τους, μια πλατιά και ευρύχωρη αμμουδιά με ψιλό βότσαλο και πεντακάθαρα βαθιά νερά θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 καλοκαιρινοί προορισμοί για οικογενειακές διακοπές με αυτοκίνητο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί