MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ρεύμα: Αλλαγή παρόχου με ένα «κλικ», μέσω του Gov.gr wallet

Η μετακίνηση σε νέο προμηθευτή ρεύματος θα γίνει μέσω της ένταξης της διαδικασίας στο Gov.gr wallet.

Photo by Markus Spiske on Unsplash
Photo by Markus Spiske on Unsplash
Monopoli Team

Η δυνατότητα μετακίνησης σε νέο προμηθευτή ρεύματος, χωρίς την παραμικρή ανταλλαγή φυσικών ή ψηφιακών εγγράφων, θα γίνει πραγματικότητα μέσω της ένταξης της διαδικασίας στο Gov.gr wallet. Η νέα υπηρεσία αναπτύσσεται από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Έτσι, οι καταναλωτές που θέλουν να αλλάξουν πάροχο, το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι να δώσουν έγκριση στην εταιρεία να αντλήσει άπαξ από το «ψηφιακό πορτοφόλι» τους όσα προσωπικά στοιχεία είναι απαραίτητα για τη σύναψη του συμβολαίου προμήθειας ρεύματος και η διαδικασία θα ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται να αποστείλουν οποιοδήποτε δικαιολογητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρχονται αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα με στόχο χαμηλότερο κόστος12.09.2018

Επομένως, αν κάποιος θέλει να αλλάξει προμηθευτή, απλώς θα επικοινωνεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία για να συμφωνήσει στο τιμολόγιο στο οποίο πρόκειται να συμβληθεί. Στη συνέχεια, θα λαμβάνει μία ειδοποίηση στο «ψηφιακό πορτοφόλι», με την οποία θα ενημερώνεται για τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για το συμβόλαιο και τα οποία χρειάζεται να αντλήσει η εταιρεία. Αν συναινέσει μέσω της ενημέρωσης, τότε θα ολοκληρώνεται η διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν test Pap – Ξεκίνησε η αποστολή των πρώτων SMS12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα