MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Michael Mosley – Με drone, ελικόπτερο και ειδικό σκύλο «χτενίζουν» τη Σύμη

Για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στο νησί – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες.

Monopoli Team

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη (5/6) στο νησί της Σύμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαρουσιαστής του BBC αγνοείται στη Σύμη12.09.2018

Για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού σκύλου και ενός drone που «χτενίζουν» από χθες δυσπρόσιτες περιοχές. Στις έρευνες έχει ρίχτηκε και ένα ελικόπτερο από την Αθήνα με τις Αρχές να επικεντρώνονται στην περιοχή Πέδι όπου και τον είδε εκεί τελευταία φορά μια γυναίκα. Μιλώντας στην ΕΡΤ η γυναίκα ανέφερε: «Στις 14:20 φεύγω από το σπίτι μου να πάω στα δωμάτια και τον βλέπω δίπλα σε κάδους σκουπιδιών να μιλάει με κάποιον, κάπως ηλικιωμένο» περιέγραψε αρχικά. «Ο άλλος που ήταν δίπλα του φορούσε ένα καρό πουκαμισάκι πολύ λεπτό», συνέχισε.

Ο δήμαρχος του νησιού, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, είπε ότι οι πυροσβέστες που διεξήγαγαν την έρευνα τον ενημέρωσαν ότι θεωρούν αδύνατο να ήταν ακόμα εκεί ο δημοσιογράφος. Ο κ. Παπακαλοδούκας πιστεύει ότι είναι πιθανό είτε να «ακολούθησε άλλο μονοπάτι» ή «να έπεσε στη θάλασσα».
«Είναι μια πολύ μικρή, ελεγχόμενη περιοχή, γεμάτη κόσμο. Επομένως, αν του συνέβαινε κάτι εκεί, θα τον είχαμε βρει μέχρι τώρα», είπε στο BBC News.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα