MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Underwonder: Κυκλοφόρησε το Making Of της σειράς ντοκιμαντέρ του COSMOTE TV

On air το “Making Of” – ένα ταξίδι στα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV.

Underwonder: On air το “Making Of” ένα ταξίδι στα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV
Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το Making Of της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, Underwonder, ένα αποκλειστικό απόσπασμα 30’ που αποκαλύπτει behind the scenes στιγμιότυπα και εμβαθύνει στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ μέσα από τα μάτια των ίδιων των συντελεστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Πειρατές της Γραμβούσας: Πρεμιέρα για τη νέα δραματοποιημένη σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV12.09.2018

Το Making Οf Underwonder δίνει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τα στάδια μιας μεγάλης παραγωγής ντοκιμαντέρ, από την αρχική ιδέα έως την τελευταία κλακέτα και την επεξεργασία του υλικού. Εδώ, οι θεατές ακολουθούν το ταξίδι των συντελεστών και της καταδυτικής ομάδας, καθώς μοιράζονται τις σκέψεις τους πίσω από τις κάμερες, οργανώνουν τις αποστολές, αντιμετωπίζουν προκλήσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και προχωράνε στo τελικό στάδιο της διαδικασίας του post-production.

Underwonder: On air το “Making Of” ένα ταξίδι στα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Συγκεκριμένα, στο Making Οf Underwonder οι συντελεστές μιλάνε για την προσέγγιση, την ιδέα και τη δομή του ντοκιμαντέρ, την κινηματογράφηση και το set up όπου οργανώνονται οι αποστολές, τα ταξίδια και τα γυρίσματα στη Λίμνη Βουλιαγμένη, τα Χανιά, τον Όρμο του Διρού και την Πάρο, τα απρόοπτα και τις δυσκολίες που συναντούν, αλλά και το στάδιο που αφορά την επεξεργασία του υλικού στο μοντάζ, το vfx και το sound design.

Σχετικά με το ντοκιμαντέρ

Το “Underwonder” είναι μία τετραμερής σειρά ντοκιμαντέρ, η οποία αποκαλύπτει υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας μέσα από τη σπηλαιοκατάδυση. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό οπτικής ομορφιάς, μαζί με άγνωστα στοιχεία και πληροφορίες που αποκαλύπτουν τη γεωλογική ιστορία της Ελλάδας, όπως αποτυπώνεται μέσω της υποθαλάσσιας εξερεύνησης.

Underwonder: On air το “Making Of” ένα ταξίδι στα γυρίσματα της σειράς ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Η οπτικοποίηση πραγματοποιείται μέσα από το πρίσμα της επιστημονικής ανάλυσης του Δρ. Γεωλογίας-Σπηλαιολογίας, Βασίλη Γιαννόπουλου, αλλά και της ανθρώπινης εμπειρίας, καθώς μία ομάδα δυτών με επικεφαλής τον σπηλαιοδύτη Γιώργο Βανδώρο, μοιράζονται τις ιστορίες τους και δοκιμάζουν τα όριά τους, ενώ εξερευνούν μερικά από τα πιο επικίνδυνα και, ταυτόχρονα, εντυπωσιακά περιβάλλοντα. Η ομάδα των δυτών επισκέπτονται υποβρύχιες σπηλιές και βιώνουν ακραίες συνθήκες. Δοκιμάζουν τις ικανότητές τους και ανακαλύπτουν συναρπαστικά τοπία, κρυμμένα εκατοντάδες μέτρα κάτω από το νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ελλάδα μέσα από τα υποβρύχια σπήλαιά της: Όσα είδαμε στο πρώτο επεισόδιο του Underwonder12.09.2018

Μέσα από τα μοναδικά υποβρύχια πλάνα της σπηλαιοδύτριας και κινηματογραφίστριας Καρολίν Νεγρίν, αλλά και τα εντυπωσιακά 3d effects και animations, απεικονίζεται η θέση και η μορφή των σπηλαίων, αλλά και οι συνθήκες που επικρατούσαν στην κάθε περιοχή, σε αντιπαραβολή με το «σήμερα» και τα σύγχρονα δεδομένα.

Στην πρωτοποριακή σειρά παραγωγής της COSMOTE TV, τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Καρύδας, τη μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και την εκτέλεση παραγωγής το Mad TV/ Dam Productions.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Making Οf Underwonder είναι διαθέσιμο, ως Επεισόδιο 5, On Demand στην COSMOTE TV και στο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά εδώ.

Παραγωγή: COSMOTE TV
Εκτέλεση Παραγωγής: Mad Tv / Dam Productions
Σκηνοθεσία & Σενάριο: Κώστας Καρύδας
Μουσική: Δημήτρης Κοντόπουλος
Παραγωγός: Ανδρέας Κουρής
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάριος Τσιπόπουλος
Υποβρύχια Πλάνα: Carolin Negrin
Executive Producer: Φαίη Τσιτσίπη
Βοηθός Σκηνοθέτη & Production Coordinator: Μαρία Ληδά Σταυρακάκη
Επιμέλεια Παραγωγής COSMOTE TV: Γιώτα Καλαφάτη
Production Design: Ναταλία Λαμπροπούλου

Ομάδα Δυτών

Γιώργος Βανδώρος
Βασίλης Ζωγράφος
Ανδρέας Κουρής
Αντώνης Κρεντς
Κάρολιν Νεγρίν

Το ντοκιμαντέρ Underwonder πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εταιρειών Motor Oil και Blue Star Ferries.

Περισσότερα από Cine News