MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Καλλιθέας εναντίον του Release Athens 2024

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε την προηγούμενη Παρασκευή o Δήμος Καλλιθέας εναντίον του Release Athens 2024

Monopoli Team

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν την προηγούμενη Παρασκευή o Δήμος Καλλιθέας και εκπρόσωποι της Κίνησης Δημοτών Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου εναντίον του Release Athens 2024 και της ΕΤΑΔ ΑΕ, η οποία διαχειρίζεται το χώρο που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ της χώρας.

Αυτό σημαίνει ότι οι δεκάδες συναυλίες που αναμένουμε να απολαύσουμε στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο του Release Athens 2024, θα διεξαχθούν κανονικά, με την αρχή να κάνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου οι γίγαντες της rock, Offspring, με τους Subways και τους Danko Jones, στο πλευρό τους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του φετινού μεγάλου φεστιβάλ έχει ως εξής:
  • Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη metal βραδιά του Release Athens 2024 με Megadeth, Blind Guardian, και το εκρηκτικό τρίο των Grand Magus.
  • Το Σάββατο 15 Ιουνίου, θα στήσουμε το μεγαλύτερο dance party του καλοκαιριού με headliner τον βασιλιά του electro swing, Parov Stelar, την Jain και τους Telenova.
  • Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουμε ένα ονειρικό double-bill που θα μας μείνει αξέχαστο. Co-headliners οι Pulp του χαρισματικού Jarvis Cocker και οι The Smile, το project tvn Thom Yorke – Jonny Greenwood των Radiohead. Το lineup συμπληρώνουν οι Ride και οι Ολλανδοί Tramhaus.
  • Το Σάββατο 29 Ιουνίου θα απολαύσουμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
  • Ο Ιούλιος ξεκινάει με ένα special show από τους Cannons που θα παρουσιαστεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 6 Ιουλίου
  • Εξίσου χορευτική διάθεση θα έχουμε και την Τρίτη 9 Ιουλίου, όπου co-headliners θα είναι οι Thievery Corporation και οι Black Pumas. Το lineup συμπληρώνει το supergroup των The Budos Band και ο soul τραγουδιστής και σταθερός συνεργάτης του Parov Stelar, Anduze.
  • Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, headliners θα είναι οι θρυλικοί Massive Attack, ενώ θα τους συνοδεύσουν οι Beak> του Geoff Barrow (Portishead) και το φουτουριστικό σχήμα των Mount Kimbie.
  • Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, headliners θα είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στην ιστορία της pop μουσικής, οι Duran Duran, σε μια από τις ελάχιστες φετινές εμφανίσεις τους στην Ευρώπη. Μαζί τους, το ραγδαία ανερχόμενο ντουέτο των Sofi Tukker, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Αθήνα.
  • Την Κυριακή 21 Ιουλίου, θα φιλοξενήσουμε τους metal gods Judas Priest και τον Bruce Dickinson, τον τραγουδιστή και frontman των Iron Maiden, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου. Το lineup συμπληρώνει ένα από τα πιο κομβικά συγκροτήματα του χώρου, οι Γερμανοί Accept.
  • Τέλος, την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα γιορτάσουμε το φινάλε της φετινής διοργάνωσης με Behemoth, Testament και Pestilence.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα όσα θα δούμε αυτό το καλοκαίρι στο Release Athens 202412.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα