MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Ο Μέμος Μπεγνής θυμάται το «Μη μου λες αντίο» – Ποια σκηνή του έχει μείνει αξέχαστη από τη σειρά;

Ο Μέμος Μπεγνής, καλεσμένος της εκπομπής «Πάμε Δανάη», θυμάται όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στην σειρά «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη.

Monopoli Team

Οι δύσκολες συνθήκες των γυρισμάτων

«Θυμάμαι τις απίστευτες ζέστες στα πρώτα γυρίσματα του καλοκαιριού, που ήμασταν κάτω από τον ήλιο και τρέχαμε στα Πομακοχώρια και στον τούρκικο μαχαλά στην Κομοτηνή. Τα χειρότερα όμως ήταν τον χειμώνα, που πηγαινοερχόμασταν Κομοτηνή για γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους», θυμάται ο Μέμος Μπεγνής.

«Θυμάμαι την τελευταία σκηνή με τη Θάλεια Ματίκα που έπρεπε να αποφασίσουμε αν θα χωρίσουμε, είχαν παγώσει οι μύες του προσώπου από το κρύο. Έξω έριχνε χιόνι και κάθε τόσο στο cut του Μανουσάκη μπαίναμε στο βανάκι και πίναμε ζεστό τσάι για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες».

Ο απαιτητικός ρόλος του Μουράτ και τα γυρίσματα στην Κομοτηνή

«Ο ρόλος μου ήταν απαιτητικός, έπρεπε να μάθω ολόκληρες προσευχές στα τουρκικά», αποκάλυψε για τις δυσκολίες που είχε ο ρόλος του ως Μουράτ.

«Ο κόσμος στην Κομοτηνή ήταν πολύ θερμός, στα εξωτερικά γυρίσματα ερχόταν πολύς κόσμος. Στον μαχαλά θυμάμαι οι άνθρωποι μας άνοιγαν τα σπίτια τους και μας κερνούσαν ένα ποτό, γλυκό. Ήταν γενικά πολύ φιλόξενοι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑσημένια Βουλιώτη: Θα υποδυθεί την Μαρινέλλα στην ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη – Όσα είπε για τον ρόλο (vid)12.09.2018

Οι σκηνές που του έχουν μείνει αξέχαστες

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως, «σε μία σκηνή έπρεπε να κυνηγήσω τη Θάλεια μέσα στη βροχή, ενώ έξω είχε μείον βαθμούς και ο Μανούσος ήθελε να είμαι μονό με το σακάκι. Δεν μου έφτανε το κρύο, έπρεπε και να βρέχομαι. Θυμάμαι έτρεχα γύρω γύρω στο χωράφι, πριν το γύρισμα, για να ζεσταθώ και έτσι όταν πέσει μετά η βροχή πάνω μου να μην αρρωστήσω». 

 «Μία σκηνή που έμεινε κλασική στην τηλεόραση είναι η σκηνή που κάνω για πρώτη φορά έρωτα στο τρένο με τη Χριστίνα που έπαιζε η Θάλεια Ματίκα. Βρέχει πάλι κι εγώ της λέω πως θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω όσο χρειαστεί. Ήταν πολύ συγκινητικό και είχα συγκινηθεί αληθινά όταν γυρίζαμε αυτή τη σκηνή». 

Περισσότερα από ShowBiz