MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 5 ταινίες που βλέπουμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ταινίες για όλη την οικογένεια, blockbuster, δραματικά φιλμ στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Αστερίξ & Οβελίξ: Στον Δρόμο για την Κίνα, στο COSMOTE CINEMA 2HD, Σάββατο 8/06 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ , Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ,Ζιλ Λελούς,Βενσάν Κασέλ

Η κόρη της αυτοκράτειρας της Κίνας φτάνει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια ενάντια στον σατανικό πρίγκιπα που φυλάκισε τη μητέρα της. Και κάπως έτσι ξεκινά για τον Αστερίξ και τον Οβελίξ μια περιπέτεια στην άλλη άκρη του κόσμου.

Το φώς που σβήνει, στην ΕΡΤ3, Σάββατο 8/06 στις 22:30

Σκηνοθεσία : Δέσποινα Τομαζάνη, Γιάννης Τσίρος, Βασίλης Ντούρος , Ηθοποιοί: Αλέκος Αλεξανδράκης, Βίκυ Βολιώτη, Βλαδίμηρος Γολοσίνσκι

Η ταινία διαδραματίζεται στη Χάλκη, όπου ένας δωδεκάχρονος ζει με τη χωρισμένη μητέρα του. Λόγω μιας σπάνιας αρρώστιας, ο μικρός χάνει σταδιακά την όρασή του, αναπτύσσοντας μια ιδιαίτερη ακουστική ευαισθησία, ικανή να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στη μουσική. Στο πρόσωπο του γέρου φαροφύλακα του νησιού βρίσκει κατανόηση και μια βαθιά φιλική σχέση δημιουργείται μεταξύ τους. Ο φαροφύλακας, αυτοδίδακτος μουσικός ο ίδιος, αντιλαμβάνεται το ταλέντο του μικρού και τον καθοδηγεί ως «πνευματικός δάσκαλος».

Αλίτα: Ο Άγγελος Της Μάχης (Alita: Battle Angel), στο STAR, Σάββατο 8/06 στις 22:50

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Ηθοποιοί: Ρόζα Σάλαζαρ,Κριστόφ Βαλτς, Τζένιφερ Κόνελι

Όταν η Αλίτα ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει την περιμαζεύει ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν.

Μία νύχτα στο μουσείο: Το μυστικό του Φαραό, στον ALPHA, Κυριακή 9/06 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Σον Λίβι, Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Όουεν Γουίλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ρίκι Τσερβέις, Στιβ Κούγκαν, Ράμι Μάλεκ, Χιου Τζάκμαν, Μίκι Ρούνεϊ

Μια μαγική πλάκα με καταγωγή από την αρχαία Αίγυπτο έχει ακόμα τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο που γνωρίζουμε. Αυτή η πλάκα βρίσκεται στο γνωστό μας πια μουσείο και ο Λάρι Ντέιλι επιστρατεύει παλιούς και νέους «ήρωες» από όλα τα μήκη της ιστορίας για να ανατρέψει την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά.

May December, στο COSMOTE CINEMA 1HD, Κυριακή 9/06 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Τοντ Χέινς , Ηθοποιοί: Νάταλι Πόρτμαν,Τζούλιαν Μουρ,Τσαρλς Μέλτον

Blockbuster Zone. Είκοσι χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της σκανδαλώδους σχέσης του, ένα ζευγάρι με διαφορά ηλικίας ζει μια γαλήνια ζωή. Μέχρι που εμφανίζεται μια ηθοποιός για να μελετήσει την καθημερινότητά του. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Δροσιά στα θερινά με Τζάρμους, Γουιλ Σμιθ και επανεκδόσεις12.09.2018

Περισσότερα από Cine News