MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Ice Roller: Το beauty tool που μειώνει το οίδημα στο πρόσωπο και χαρίζει glass skin effect

Τα πολλαπλά οφέλη της θεραπείας και ο σωστός χειρισμός του ice roller.

Πηγή:@nathaliaern/ Instagram
Monopoli Team

Η κρυοθεραπεία είναι μια μορφή θεραπείας που εφαρμόζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κυρίως στους αθλητές έπειτα από τραυματισμό για την μείωση του οιδήματος, την ανακούφιση από τον πόνο και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Τα τελευταία χρόνια όμως, αυτή η θεραπεία έχει «εισχωρήσει» και στον κόσμο της ομορφιάς και τα ice rollers έχουν κατακτήσει εξέχουσα θέση στη beauty routine μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί η επιδερμίδα μπορεί να αλλάξει «συμπεριφορά»;12.09.2018

Στην πραγματικότητα, δεν αποτελεί ένα ακόμα beauty trend πρόκειται για μια θεραπεία που έχει εξαιρετικά οφέλη και ορατά αποτελέσματα για την επιδερμίδα του προσώπου.

  • Μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας: Με την χρήρη του ice roller μειώνεται το πρήξιμο, καταπραΰνεται το ερεθισμένο δέρμα και ηρεμεί η ερυθρότητα που προκαλείται από ακμή, έκζεμα ή ροδόχρου ακμή.
  • Μείωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια και των μαύρων κύκλων: Το κρύο διεγείρει τη λεμφική παροχέτευση και μειώνει την κατακράτηση υγρών.
  • Πιο σφριγηλό δέρμα: Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο λείο και σφριγηλό.
  • Διεγείρει την κυκλοφορία: Ο πάγος μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο δέρμα, φέρνοντας περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην επιφάνεια για μια υγιή, λαμπερή επιδερμίδα.
  • Καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων
  • Συρρίκνωση των πόρων

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά