MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV

Η βραβευμένη με 4 Όσκαρ (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπης μουσικής & σχεδιασμού παραγωγής) και 2 Χρυσές Σφαίρες (σκηνοθεσίας και πρωτότυπης μουσικής), ταινία «Η Μορφή του Νερού» και όσα θα δούμε στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα (10-14/06).

Monopoli Team

Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα (Mission Impossible: Ghost Protocol) στον Alpha, 10/06 στις 22:45


Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ, Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πώλα Πάττον, Λέα Σεϊντού

Στο τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών «Mission Impossible», ο Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο, για να βρουν έναν εξτρεμιστή με πυρηνικά όπλα γνωστό με την κωδική ονομασία «Cobalt». Ο επικίνδυνος τρομοκράτης αποκτά πρόσβαση στους ρωσικούς κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών πυραύλων, όταν μια αποστολή της ομάδας του Χαντ πάει στραβά, με αποτέλεσμα τον βομβαρδισμό του Κρεμλίνου. Η ΔΕΑ εμπλέκεται στον βομβαρδισμό, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να θεσπίσει το «Πρωτόκολλο Φάντασμα», αποκηρύσσοντας την οργάνωση, αφήνοντας τον Χαντ και την ομάδα του χωρίς υποστήριξη. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πώλα Πάττον, Λέα Σεϊντού. Σενάριο: Μπρους Γκέλερ, Τζος Άπελμπαουμ, Αντρέ Νεμέκ. Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ.

Η Μορφή του Νερού, στο COSMOTE CINEMA 1HD, 10/06 στις 22:45

Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο , Ηθοποιοί: Σάλι Χόκινς, Μάικλ Σάνον, Ρίτσαρντ Τζένκινς

Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ’60, μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, που αποτελεί ‘αντικείμενο’ φριχτών πειραμάτων… Η ταινία κέρδισε 4 Όσκαρ.

The Hangover Part III, στο Star, 11/06 στις 23:50

Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς, Ηθοποιοί: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης, Κεν Τζεόνγκ, Τζάστιν Μπάρτα, Τζον Γκούντμαν, Μελίσα Μακάρθι, Τζέφρι Τάμπορ, Χέδερ Γκρέιαμ

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τις τελευταίες περιπέτειες της παλιοπαρέας. Ο Φιλ, ο Στου, και ο Νταγκ, ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Τα… σημάδια των περιπετειών τους, είναι πια καλά κρυμμένα, έως και εξαφανισμένα. Τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, από τα οικογενειακά άλμπουμ λείπουν όλες οι ένοχες φωτογραφίες και ο Mr. Τσόου, η πηγή των δεινών τους, βρίσκεται, πλέον, σε φυλακή της Ταϊλάνδης. Οι τρεις φίλοι ζουν μακριά από τις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας ή της Μπανγκόκ και μακριά από μπελάδες. Οι τρεις, γιατί ο τέταρτος της παρέας, ο Άλαν, αναζητά, ακόμα, μάταια, σκοπό στη ζωή του. Έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και έχει αφήσει τις φυσικές του παρορμήσεις ελεύθερες, γεγονός που πρακτικά σημαίνει παντελής έλλειψη αυτοπεριορισμού, κριτικής σκέψης, αποδεκτής κοινωνικής συμπεριφοράς! Μόνο που σύντομα θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του…

Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν, στο COSMOTE CINEMA 1HD, 11/06 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν, Ηθοποιοί: Λιν Ρενό,Ντάνι Μπουν,Αλίς Ισάζ

Ένας ταξιτζής αναλαμβάνει να μεταφέρει μια 92χρονη γυναίκα από το σπίτι της στον οίκο ευγηρίας όπου θα διαμείνει. Ωστόσο, η διαδρομή θα εξελιχθεί σε μια πολύωρη περιήγηση στο Παρίσι, που θα οδηγήσει σε μια απρόσμενη φιλία.

Μια Μέλισσα τον Αύγουστο, στην ΕΡΤ1, 13/06 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης, Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Βολιώτη, Αλίνα Κωτσόβολου, Γιώργος Κορμανός

Μια απέραντη, απόμερη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς, παρά μόνο με μισθωτή βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει και η παρέα του Χάρη με τη γυναίκα του, Βασούλα, την αδερφή του, Χίλντεγκαρντ, αλλά και την ερωμένη του, Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα στο συγκεκριμένο αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται απίστευτα και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter-ego του θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας συναισθήματα, μυστικά, αλήθειες και προκαλώντας… ανελέητο πανικό.

The King’s Man στο Star, 13/06 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον, Ηθοποιοί: Ρέιφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Ρις Ίφανς, Στάνλεϊ Τούτσι, Ντζιμόν Χουνσού.

Αρχές του 20ου αιώνα και οι χείριστοι τύραννοι της Ιστορίας και κάποιες από τις πλέον εγκληματικές διάνοιες του κόσμου, συγκεντρώνονται για να συνωμοτήσουν για την έναρξη ενός πολέμου, που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. Η μόνη ελπίδα για να επικρατήσει η ειρήνη είναι η «Kingsman», μια μυστική οργάνωση με αρχηγό έναν Βρετανό ευγενή, που μπορεί να αποτρέψει τα σατανικά σχέδιά τους…

Η Παραλία, στο COSMOTE CINEMA 1HD, 13/06 στις 22:50

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ , Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο,Γκιγιόμ Κανέ,Βιρζινί Λεντουαγιέν

Η επιθυμία να γνωρίσει κάτι γνήσιο και άφθαρτο είναι αυτό που οδηγεί τον Ρίτσαρντ από την Αμερική στην εξωτική Ταϊλάνδη, με ένα σακίδιο στον ώμο και με σκοπό την περιπέτεια… σε έναν επίγειο παράδεισο που κανείς δεν γνωρίζει.

Ερείπια: Μια Ιστορία του Σύγχρονου Πολέμου, στην ΕΡ3, 14/06, στις 22:00

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Γκρουά, Ωριαίο ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας 2022

Ο πόλεμος άλλαξε μορφή τον 20ο αιώνα. Πιο βίαιος και καταστροφικός από ποτέ, επεκτάθηκε πέρα απ’ τα πεδία της μάχης, επηρεάζοντας τους αμάχους και καταστρέφοντας πόλεις στο πέρασμά του. Τι συμβολίζουν τα ερείπια, καθώς αποκαλύπτουν πως οι άνθρωποι είναι ικανοί για αυτοκαταστροφή; Χρησιμοποιήθηκαν για προπαγάνδα, για να κινητοποιήσουν τα πλήθη, να ξεσηκώσουν μίση ή να σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο. Ωστόσο, παραμένουν εδώ. Ανάμεσα στην ανοικοδόμηση και τη συντήρησή τους, στην απώθηση και τη διατήρηση του τραύματος, από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, η ταινία παρουσιάζει μια λεπτομερή ιστορία του πολέμου στη σύγχρονη εποχή, διατρέχοντας τα τελευταία εκατό χρόνια.

Κόκκινος Ουρανός, στο COSMOTE CINEMA 1HD, 14/06 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Πέτζολντ, Ηθοποιοί: Τόμας Σούμπερτ,Πάουλα Μπιρ,Λάνγκστον Ούιμπελ

Ένας συγγραφέας φτάνει μαζί με τον φίλο του σε ένα εξοχικό κοντά στη Βαλτική Θάλασσα. Εκεί, σκοπεύει να επικεντρωθεί στη συγγραφή του τελευταίου του βιβλίου… μα η παρουσία μιας νεαρής φιλοξενούμενης θα του αποσπάσει την προσοχή.

Έτερος Εγώ, στο COSMOTE CINEMA 2HD, 14/06 στις 23:45

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας, Ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δημήτρης Καταλειφός, Φρανσουά Κλουζέ

Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Δροσιά στα θερινά με Τζάρμους, Γουιλ Σμιθ και επανεκδόσεις12.09.2018

Περισσότερα από Cine News