MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
07
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο γυρίζουν οι Coldplay λίγο πριν φύγουν από την Αθήνα – Το αστρονομικό κόστος

Μετά τις δύο φαντασμαγορικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ, το δημοφιλές συγκρότημα καλεί το κοινό του σε ένα ακόμη ραντεβού.

Monopoli Team

120.000 άνθρωποι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τις δύο συναυλίες που έδωσαν οι Coldplay σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει το δημοφιλές συγκρότημα ήταν πολλές κι από ό,τι φαίνεται δεν σταματούν στο διήμερο που βρέθηκαν επί σκηνής.

Σύμφωνα με  πληροφορίες οι Coldplay βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα και σήμερα (10/6), από τις 16:00 έως και τις 23:00, αναμένεται να γυρίσουν εντός του Ηρωδείου, το βίντεο κλιπ για ένα από τα καινούρια τους τραγούδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑColdplay: Με «δημιουργικές λύσεις», κατά 59% μικρότερο το αποτύπωμα άνθρακα στην περιοδεία τους12.09.2018

Μάλιστα, πραγματοποίησαν και σχετικό κάλεσμα συμμετοχής για το κοινό τους, που ίσως επιθυμεί να δει το αγαπημένο βρετανικό συγκρότημα για μία τελευταία φορά.

Το κάλεσμα αναρτήθηκε στα social media και αναφέρει: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Να σημειωθεί πως έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες για το γύρισμα στο Ηρώδειο, ενώ έχουν παρθεί μέτρα προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου.  Μάλιστα, στην εκπομπή οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ έγινε και η αποκάλυψη του αστρονομικού κόστους παραγωγής του βίντεο κλιπ, το οποίο υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Περισσότερα από ShowBiz