MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Σε κλοιό καύσωνα η χώρα: Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει τους 41 – Κλειστά σχολεία και τηλεργασία στο Δημόσιο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια – Παραμένει η αφρικανική σκόνη – Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά – Μέτρα προστασίας για τους υπαλλήλους του Δημοσίου.

Monopoli Team

Σε «καμίνι» θα μετατραπεί για ακόμα μία φορά η χώρα μας με τον υδράργυρο να φτάνει κατά τόπους σήμερα Τρίτη (11/6) ακόμα και τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια, σε περιοχές που δεν επηρεάζονται από τη θαλάσσια αύρα.

Παράλληλα, η αφρικανική σκόνη θα κάνει και σήμερα αισθητή την παρουσία της κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔήμος Αθηναίων: Σε ποιους κλιματιζόμενους χώρους μπορούμε να δροσιστούμε εν μέσω καύσωνα12.09.2018

Το κύμα καύσωνα θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με τον υδράργυρο να παραμένει κολλημένος στους 41 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σήμερα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα τους 36 με 38 βαθμούς και στο εσωτερικό της Κρήτης τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα