MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Όσα θα δούμε στο 5ο επεισόδιο με τίτλο «Therapia

Οι εξελίξεις αναγκάζουν τους ήρωες της σειράς «Maestro» να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονες που τόσο καιρό προσπαθούν να ξορκίσουν, στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Therapia».

Monopoli Team

Οι εξελίξεις αναγκάζουν τους ήρωες της σειράς «Maestro» να έρθουν αντιμέτωποι με τους δαίμονες που τόσο καιρό προσπαθούν να ξορκίσουν, στο πέμπτο επεισόδιο, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 22:40 στο MEGA.

Η ατμοσφαιρική δεύτερη σεζόν της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οδηγεί τον τηλεθεατή προς τη λύτρωση και το μεγάλο φινάλε, που αναμένεται στο MEGA το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτεφανία Γουλιώτη για φινάλε Maestro: «Κάθε ιστορία ολοκληρώνεται με υγιή τρόπο» (vid)12.09.2018

Τι θα δούμε στο 5ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν

«Therapia»

H Μαρία ξεκινά ένα εσωτερικό ταξίδι αναζήτησης της γαλήνης. Ο Ορέστης και η Κλέλια βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο Σπύρος προσπαθεί να κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τη Γιάννα. Όλοι γνωρίζουν πια πως ο Χαράλαμπος είναι νεκρός και πως ο Δημοσθένης αναζητά τον δολοφόνο του. Μια περίεργη άφιξη στο νησί προκαλεί ανησυχία.

Το τρέιλερ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
Guest: Μαρίζα Ρίζου
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Περισσότερα από Cine News