MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

H Vassilina παρουσιάζει το νέο της βίντεο κλιπ για το “Femmeland” και μάς βάζει στον προσωπικό femme κόσμο της

Η καλλιτέχνις της underground μουσικής σκηνής Vassilina, μάς συστήνει το νέο της video clip για το “Femmeland”, ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γυναικοκτονίες.

Monopoli Team

“Ιn this land, the femmes will be loud. Louder than the Sun. We’ll burn away our grief. They might say we’re witches alive. Surely we might be. What a great relief.”

Η Vassilina παρουσιάζει το νέο της video clip για το τραγούδι “Femmeland” από τον ομότιτλο νέο δίσκο της, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Το video αποτελεί ένα τρυφερό compilation που λειτουργεί ως κολάζ/προσωπικό λεύκωμα, εισάγοντάς μας με ειλικρίνεια στον πολύ προσωπικό femme κόσμο της. Στο video συμμετέχουν αγαπημένες φίλες της Vassilina, fellow artists, που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και θηλυκότητες που την στηρίζουν και η ίδια θαυμάζει. Όλες μαζί προσέφεραν ένα μικρό κομμάτι του εαυτού τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό έργο.

Credits: Costas Simos

Το “Femmeland” είναι ένα τραγούδι αφιερωμένο στις γυναικοκτονίες, το οποίο ήταν η αρχή για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δίσκου. Πρόκειται για έναν φανταστικό τόπο, εμπνευσμένο από το νησί της Κίρκης, όπου όλες οι θηλυκότητες είναι ασφαλείς και προστατευμένες.

Το μοντάζ του video clip έχει επιμεληθεί η Νεφέλη Παπαϊωάννου, τα illustrations είναι έργο της Αναστασίας Νταφερέρα, ενώ το graphic design και τα γράμματα είναι από τον Contino. Ένα μικρό δώρο από τον δίσκο της Vassilina, γεμάτο αγάπη και στήριξη από τις θηλυκότητες που την περιβάλλουν.

Η Vassilina θα παρουσιάσει live το νέο της album στο Hackney Social στο Λονδίνο στις 12/6 και στο Μπράϊτον στις 15/6, μαζί με τον Johnny Labelle, ενώ η live παρουσίαση του δίσκου της στην Αθήνα θα γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολύ Kαλή Στα Πάρτυ: Η Nalyssa Green παρουσιάζει τον ολοκαίνουριο δίσκο της στο Ρομάντσο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα