MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης και Δημήτρης Χριστοφορίδης έρχονται στην “Ταράτσα του Φοίβου”

Με καλεσμένους τους Σταμάτη Κραουνάκη, Χρήστο Γεροντίδη και Δημήτρη Χριστοφορίδη συνεχίζεται, αυτήν την εβδομάδα, η «Ταράτσα του Φοίβου» στο Θέατρο Άλσος.

Monopoli Team

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο αγαπημένο Άλσος, με το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την «Ταράτσα του Φοίβου»Οι καλεσμένοι αυτής της Τετάρτης, 12 Ιουνίου 2024, οι Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Γεροντίδης και Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει την ομάδα της «Ταράτσας»

Με συμπρωταγωνιστές το θηρίο της σκηνής, των «εκ των ων ουκ άνευ», τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα Θανάση Αλευρά. Την φωτορυθμική και φωσφορούχα, την τεχνικολόρ, σινεμασκόπ, και για πρώτη φορά τρισδιάστατη Ρένα Μόρφη. Και με ειδική μεταγραφή απ’το Μουλέν Ρουζ, την βασίλισσα του θεάματος, την ντάμα κούπα, την μπριλάντε και κονσερτάντε Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο metaverse της επιθεώρησης με τον Φοίβο Δεληβοριά: Η “Ταράτσα” σηκώνει αυλαία12.09.2018

Με δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους καλεσμένους ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy. Με θίασο ηθοποιών-χορευτών, ακροβατών- τραγουδιστών και με φαντασμαγορική ορχήστρα του χρυσού, πλατινένιου και ιπτάμενου Γιάννη Δίσκου. Με σκηνικά-κοστούμια από τον αναγεννησιακό μαιτρ, τον μάγο των χρωστήρων και τον αεροφωτογράφο των σωμάτων Πάρη Μέξη.

Με χορογράφο από σόι που ζηλεύουν τα Μπολσόι, τη μαγευτική Εύη Σούλη. Με σύμπραξη στα κείμενα από τα γνωστά -και εξαιρετικά- υποκείμενα Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Δημήτρη Χριστοφορίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ταράτσα του Φοίβου επιστρέφει στο Άλσος12.09.2018

Με υπερσκηνοθέτη τον – σε απόλυτη και αιώνια συνεργασία με τις Μούσες και τον Αττικό ουρανό – Άγγελο Τριανταφύλλου.

Πάρτε γρανίτες, ψάθες, σωσίβια και αντηλιακά, βάλτε την πιο αεράτη βραδινή σας φορεσιά και -κυρίως- εξασφαλίστε εγκαίρως θέσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Από Τετάρτη 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: Α’ ζώνη 35€, Β΄ ζώνη 30€, Γ΄ ζώνη 25€, Δ΄ ζώνη 20€, ζώνη ορθίων 15€, ζ΄ ζώνη Π.Ο.15€
Προπώληση: more.com
Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως Τηλ.: 210-8227471 / 210-8831487
Περισσότερα από Εκδηλώσεις