MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου στη Ρόδο. Με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο» (vid)

Καθισμένος στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στις στιγμές στην πορεία του που είχε «ψωνιστεί», ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν ταξιδεύει συχνά στη Ρόδο για να δει τους γονείς του.

Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

«Αυτό δεν το νιώθεις, στο λένε οι άλλοι», ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας για τις στιγμές εκείνες στην πορεία του που ένιωθε να έχει «ψωνιστεί». «Ή σε αποφεύγουν συνειδητά, ή δεν βρίσκεις δουλειά και αναρωτιέσαι γιατί… Αν έχεις και κάποιον άνθρωπο και στο συζητήσει, σου πει ‘ηρέμησε’ και είσαι κι εσύ έτοιμος να το ακούσεις… Κάποτε την είχα «ακούσει» κι εγώ αλλά δεν έφταιγα».

«Θυμάμαι κάποια στιγμή θεωρούσα πως δεν θα έπρεπε να κουραστώ και πάρα πολύ. Δεν έβρισκα τον λόγο, αναρωτιόμουν δεν είμαι το θείο βρέφος; Αλλά για να μην πάρω πάνω μου και όλη την ενοχή, αυτό στο κάνει και λίγο το σύστημα. Η σχολή. Ο μικρόκοσμός σου». 

«Οι γονείς μου πια είναι πολύ περήφανοι για εμένα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στη συνέχεια μιλώντας για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και την αντίδραση της οικογένειάς του στο άκουσμα ότι θα φύγει να σπουδάσει στην Αθήνα. «Ζουν στη Ρόδο και δεν είχαν μεγάλη ιδέα τι είναι θέατρο. Τους δικαιολογώ. Ήταν τόσο εξωπραγματικό για εκείνους σαν να τους λέω ότι πάω να γίνω αστροναύτης. Υπήρχαν και ταμπέλες εκείνη την εποχή για τον ηθοποιό». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν ταξιδεύει συχνά στη Ρόδο για να δει την οικογένειά του. «Είναι λίγο ακριβά και δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω στη Ρόδο. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο, που μου έρχεται το 1/3. Πρέπει να πληρώσω και ξενοδοχείο για να δω τους γονείς μου, δεν χωράμε. Το δωμάτιο που είχε 4 παιδάκια, τώρα έχει γίνει κάτι άλλο και δεν χωράει ένας άνθρωπος τεράστιος 45 χρονών».

«Τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα δεν μπορώ εκ των πραγμάτων. Το Πάσχα είναι μία ωραία εποχή, αλλά και πάλι είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου. Είναι πάρα πολύ ακριβά και δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα, αλλά με το 1/3 πήγα Βερολίνο και πέρασα 10 ημέρες βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο. Αυτό είναι ντροπή!», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Χρυσοστόμου για Ναυάγιο: “Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν ανθρώπινος”12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz