MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έχω Κάτι Να Πω: Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Έχω Κάτι Να Σου Πω», της νέας ταινίας του Στράτου Τζίτζη, με πρωταγωνιστή τον Αντίνοο Αλμπάνη.

Monopoli Team

Η Steficon Films παρουσιάζει την τελευταία ταινία του Στράτου Τζίτζη, «Έχω κάτι να πω» που μόλις ολοκληρώθηκε και έχει έτοιμο το πρώτο της τρέιλερ.

Αντίνοος Αλμπάνης, Αναστασία Δέλτα

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης στον ρόλο ενός αποτυχημένου σκηνοθέτη που θέλει να βγάλει ένα βιβλίο φιλοσοφίας. Πρόκειται για την αυτοσαρκαστική κωμωδία ενός σκεπτόμενου ανθρώπου που παρόλες τις αναποδιές και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζει, αυτός επιμένει να στοχάζεται. Η προσπάθειά του να μοιραστεί τις σκέψεις του μέσα από ένα βιβλίο κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Συμπρωταγωνιστούν οι Ζέτα Δούκα, Γιάννης Ζουγανέλης, Βίβιαν Κοντομάρη, Χρήστος Σαπουντζής, Ματίλντα Τζίτζη και Αναστασία Δέλτα. Στους δεύτερους ρόλους παίζουν οι Φένια Αποστόλου, Έλενα Χαραλαμπούδη, Κώστας Φιλίππογλου, Χάρης Χιώτης, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ζώη, κ.α. Συμμετέχουν γνωστές προσωπικότητες της δημόσιας σφαίρας όπως οι Πέτρος Τατσόπουλος, Ίκαρος Μπαμπασάκης, Βίκυ Φλέσσα, Φαίδων Κυδωνιάτης, Γιώργος Κουτλής, Λάκης Γαβαλάς, κ.α.

Εμφάνιση κάνουν, επίσης, πρωταγωνιστές προηγούμενων ταινιών του Στράτου Τζίτζη, όπως οι Μαρία Ζορμπά, Έφη Λογγίνου, Αλέκος Συσσοβίτης, Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Καραμίχος, Φίλιππος Σοφιανός, Μπάμπης Χατζηδάκης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Βασίλης Κεκάτος σκηνοθετεί τον Αντίνοο Αλμπάνη στην νέα καμπάνια της Fischer12.09.2018

Το τραγούδι της ταινίας είναι μια συνεργασία των Turboflow3000 και της Sci-Fi River. Στο soundtrack συμμετέχουν με τραγούδια τους οι Γιάννης Αγγελάκας, Ταφ Λάθος, Παιδί Τραύμα, Turboflow3000, Ghetto Queen, Fundracar, κ.α.

Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Ζουγανέλης

Συντελεστές

Σκηνοθεσία-Σενάριο: Στράτος Τζίτζης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θάνος Λυμπερόπουλος
Production designer: Πόλυ Τρανίδου
Ηχοληψία: Γιώργος Σαραντινός
Sound design, μιξάζ: Βαγγέλης Φάμπας
Επεξεργασία εικόνας: Σπύρος Χρυσομαλλίδης
Μοντάζ: Πλάτων Γιαννακάκης
Διεύθυνση παραγωγής: Σπύρος Μανωλάτος
Παραγωγός: Μιχάλης Σαραντινός
Συν-Παραγωγός: Στράτος Τζίτζης
Παραγωγή Steficon σε συμπαραγωγή ΕΡΤ, Kiss the Frog, Saint-Berlin

Περισσότερα από Cine News