MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η πυροσβεστική προειδοποιεί για «φωτιά κάθε δέκα λεπτά τις τελευταίες ώρες»

Σε έξαρση οι φωτιές ανά την Ελλάδα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής.

Photo by Marcus Kauffman on Unsplash
Photo by Marcus Kauffman on Unsplash
Monopoli Team

Μαίνονται ανεξέλεγκτες οι πυρκαγιές ανά τη χώρα, με πολλά νέα μέτωπα να έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες, απειλώντας ακόμα και κατοικημένες περιοχές, όπως η φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου.

Κάθε δέκα λεπτά έχουμε μία νέα φωτιά, όπως τόνισε στο πλαίσιο ενημέρωσης των ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Σχετικά με τη φωτιά στη Βάρης – Κορωπίου είπε ότι άρχισε από χαμηλή βλάστηση κοντά στη Σχολή Ευελπίδων και επεκτάθηκε ταχύτατα καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που έφτασαν και τα 8 μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦωτιά στην λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου: Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος Βάρης12.09.2018

Φωτιά στο Κορωπί: Από πού ξεκίνησε

«Σχεδόν κάθε δέκα λεπτά ξεσπά και μία νέα πυρκαγιά. οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα σε πρώτο στάδιο, όμως η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Κορωπί ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση, επί της Βάρης – Κορωπίου, πλησίον της σχολής Ευελπίδων», σημείωσε.

«Αυτή η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην περιοχή με την βοήθεια πολύ ισχυρών ανέμων, που οι ριπές τους έφτασαν τα 8 μποφόρ. Για αυτό εκδόθηκαν αρχικά μήνυμα από το 112 και στη συνέχεια ακόμα δύο για την απομάκρυνση των κατοίκων από τις περιοχές Λαμπρικά και Κίτσι», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα