MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μονόλιθος βγαλμένος από ταινία του Κιούμπρικ εμφανίστηκε στην έρημο της Νεβάδα: Οι θεωρίες συνωμοσίας που κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Η ασυνήθιστη κατασκευή έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή από το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας.

Monopoli Team

Ένας μυστηριώδης μονόλιθος εμφανίστηκε στην έρημο της Νεβάδα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πυροδοτώντας εκτεταμένες εικασίες σχετικά με την προέλευση και τον σκοπό του. Η ασυνήθιστη δομή έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή από το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια μιας αποστολής έρευνας και διάσωσης βόρεια της κοιλάδας του Λας Βέγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιστήμονες ανακάλυψαν σπάνιο απολίθωμα του προγόνου των λευκών καρχαριών12.09.2018

«Βλέπουμε πολλά περίεργα πράγματα … αλλά δείτε αυτό!», έγραψε η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενη την ανακάλυψή της με το κοινό.

Ο μονόλιθος θυμίζει άλλες αινιγματικές δομές που τράβηξαν την παγκόσμια προσοχή το 2020. Αυτό το ψηλό, ορθογώνιο, αντανακλαστικό αντικείμενο βρέθηκε κοντά στο Gass Peak, μια δημοφιλής περιοχή πεζοπορίας περίπου μια ώρα βόρεια του Λας Βέγκας. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η αστυνομία, ο μονόλιθος φαίνεται να φωλιάζει σε άγριο έδαφος, προκαλώντας το ερώτημα: “Πως βρέθηκε εκεί πάνω;” από το αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα