MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ζούμε σε βαθιά δυστοπικούς καιρούς για να ασχολούμαστε με αποψούλες» (vid)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή το αποψινό τελευταίο επεισόδιο του Maestro, και μίλησε μεταξύ άλλων για τις απόψεις στα social media αλλά και την ευθύνη όσων προβάλλονται στα μίντια.

Φωτογραφία: Γιάννης Βαστάρδης
Monopoli Team

«Δε με φιλτράρω πολύ. Το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν μονίμως πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που μας συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί την σκέψη και την έκφρασή μας. Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης σχολιάζοντας την κατάθεση απόψεων στα social media και τα πιο «αιχμηρά», κατά καιρούς, δικά του σχόλια.

«Όταν καίγεται ένα δάσος, δεν θα κάνεις μία κίνηση για να δεις το γρασιδάκι μπροστά σου. Ζούμε σε βαθιά δυστοπικούς καιρούς για να ασχολούμαστε και να σπαταλάμε χρόνο για αποψούλες του κάθε Αλμπάνη στο Twitter. Αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δε θα φανταζόμουν ποτέ. Το ότι έχουμε κάθε μέρα μια περίπτωση κακοποίησης, είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ, έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε», είπε στη συνέχεια, απαντώντας για τη δική του ανάρτηση-σχόλιο για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή την τοποθέτησή της για τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈχω Κάτι Να Πω: Ο Αντίνοος Αλμπάνης πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στράτου Τζίτζη12.09.2018

«Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δε θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Βγήκε εκείνη την ώρα γιατί όλος ο κόσμος θύμωσε με αυτό που άκουσε και λογικά θύμωσε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Να κριθώ (για το σχόλιό μου) αλλά ας κριθώ σε έναν, σε δύο μήνες. Εδώ είμαι, θα περιμένω να με κρίνετε», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Περισσότερα από ShowBiz