MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Αντώνης Λουδάρος: «Ο Έλληνας χρειάζεται την επιθεώρηση. Eίναι ξαδερφάκια με το stand up» (vid)

Ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα παράσταση του Σταμάτη Φασουλή στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι. Γιατί αγαπάει τόσο πολύ την επιθεώρηση;

Monopoli Team

Ο Αντώνης Λουδάρος πρωταγωνιστεί στη νέα επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα», που μόλις ξεκίνησε το καλοκαιρινό της ταξίδι στο Θέατρο Άλσος. «Ξεκινήσαμε το Σάββατο που μάς πέρασε. Βέβαια κάναμε μία ακόμη πρόβα χθες γιατί έτσι γίνεται πάντα με την επιθεώρηση, τη μοντάρεις συνέχεια. Κόβεις, ράβεις, βλέπεις ποιο νούμερο πρέπει να πάει πριν ή μετά για εξυπηρετήσει καλύτερα ψυχολογικά τον θεατή», ανέφερε ο ηθοποιός στην αρχή. 

«Είχα κάνει στα ξεκινήματά μου επιθεώρηση», θυμήθηκε στην συνέχεια. «Μου αρέσει πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο. Είσαι εσύ και μιλάς στο κοινό. Είναι πολύ ωραίο αυτό. Έχει κάτι πολύ κοινό το stand up comedy με την επιθεώρηση. Είναι ξαδέρφια. Η επαφή με τον κόσμο είναι άμεση. Κι ακόμη κι αν έχω έναν ρόλο που πρέπει να υπηρετήσω, αυτός είναι πολύ χάρτινος. Είναι τύποι περισσότεροι, όχι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες. Τους βλέπεις σε μια στιγμή τους να λένε κάποια πράγματα στον κόσμο», είπε ο Αντώνης Λουδάρος, μιλώντας για την επιθεώρηση που τόσο πολύ αγαπάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤότε, τώρα, πάντα: Η νέα επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Έπειτα, μιλώντας για τη νέα παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Άλσος με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Πιάνουμε πολλές θεματικές στην παράσταση. Κοινωνικά, πολιτικά… Ο τίτλος της το λέει. Όσα έχουμε στη μνήμη μας, πώς είμαστε τώρα και πώς η επιθεώρηση θα μείνει για πάντα, δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι ένα είδος που χρειάζεται πάντα ο Έλληνας, το θέλει». 

Μιλώντας για τη δική του συμμετοχή στην παράσταση, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα έχει πολλούς ρόλους, αλλά το highlight των εμφανίσεών του είναι η Λενιώ Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες». «Ένα καταπληκτικό νούμερο, με πολύ γέλιο». 

«Δεν φαντάζεσαι πόσοι είμαστε στο σύνολο. Όσοι βλέπετε στην αφίσα συν δέκα άτομα ορχήστρα και είκοσι άτομα μπαλέτο. Πρόκειται για υπερθέαμα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ξεκινάμε 20:30 και τελειώνουμε 12 παρά, είναι χορταστικό», είπε στο τέλος. Η παράσταση παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο «δροσερό θέατρο Άλσος», όπως είπε και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Περισσότερα από ShowBiz