MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
28
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αθήνα; Έξοδος σε 5 άκρως καλοκαιρινά μαγαζιά για φαγητό

Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 5 άκρως καλοκαιρινά μαγαζιά για φαγητό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που θα σας κάνουν να “ταξιδέψετε” μέσα από την αισθητική και τις γεύσεις τους.

Μαριαλενα Μάλλιου | 22.06.2024

Το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε κι εμείς είμαστε σε mood διακοπών – βοηθάει άλλωστε και ο καιρός. Ωστόσο, πολλοί από εμάς δεν θα μπορέσουν να φύγουν για το τριήμερο, είτε λόγω υποχρεώσεων, είτε λόγω συνθηκών. Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί λόγο, για να μην περάσουμε ένα μοναδικό τριήμερο με εξόδους και φανταστικό φαγητό στην πόλη, σαν να ήμασταν διακοπές. Έτσι, συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 5 hot spots για φαγητό, που θα σας κάνουν να “ταξιδέψετε” μέσα από την αισθητική και τις γεύσεις τους!

Mamy Blue
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Ταξίδι μέχρι την Ιταλία, μας πηγαίνει το Mamy Blue, μία νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, γεμάτο χρώμα, φως και άρωμα ιταλικής εξοχής. Η επίσκεψη στο μαγαζί, θα σας κάνει να πιστέψετε πως τρώτε σε κάποιο ιταλικό κήπο, ενώ το φαγητό θα σας ξετρελάνει. Πεντανόστιμες πίτσες, παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες και διάφορα άλλα ιταλικά πιάτα σε έναν χώρο που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Εμείς θα προτείνουμε να δοκιμάσετε την πίτσα Mamy Blue -μία πίτσα που, από όταν τη δοκιμάσαμε μας έχει μείνει αξέχαστη- αλλά και τη διαφορετική πάβλοβα του μαγαζιού.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 126, Γλυφάδα 16581
Τηλέφωνο: 2109600082

Peninsula
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Με θέα θάλασσα και ηλιοβασίλεμα -αν πας τη σωστή στιγμή- σε boho αισθητική, με μεσογειακές πινελιές, το Peninsula είναι ακόμα ένα αθηναϊκό spot, που θυμίζει νησί και μας ταξιδεύει μακριά από την Αθήνα και αποτελεί το κατάλληλο μέρος για να “ξεφύγετε” για λίγο στο τριήμερό σας. Η θέα του μαγαζιού είναι φανταστική και τα Σαββατοκύριακα θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί, για brunch, μέχρι το βράδυ για φαγητό και ποτό. Εμείς, όπως προαναφέραμε, προτείνουμε να το επισκεφθείτε γύρω στη δύση του ηλίου, για ένα ειδυλλιακό σκηνικό.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη 16671
Τηλέφωνο: 2108900216

Majorelle
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Και πάμε σε ακόμα ένα πανέμορφο μαγαζί και το Majorelle, το οποίο παντρεύει την μαροκινή αισθητική με τη μεσογειακή κουζίνα, σε ένα fusion συνδυασμό, που μας αρέσει πάρα πολύ. Ο χώρος είναι πανέμορφος, με εξωτικά vibes και μία καλοκαιρινή αύρα, που πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Από την άλλη, το φαγητό είναι εξίσου φανταστικό, με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις εμπνευσμένες από τη μεσογειακή κουζίνα. Εμείς προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε τα Crispy Ravioli, αλλά και το profiterole από τα γλυκά.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 179, Νέα Σμύρνη 17123
Τηλέφωνο: 2109356767

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡαντεβού στην Πειραιώς 260: 3+1 αγαπημένα στέκια για πριν και μετά το Φεστιβάλ Αθηνών12.09.2018

Casanova
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Ακόμα ένα ιταλικό εστιατόριο της λίστας μας και μία πανέμορφη αυλή, που θυμίζει vintage ταινία του ιταλικού κινηματογράφου, το Casanova είναι ένας από τους ωραιότερους κήπους της Αθήνας, έτοιμος να μας χαρίσει δροσιά και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η αισθητική του μαγαζιού “φωνάζει” καλοκαίρι και εξοχή, ενώ, θα λατρέψετε και το φαγητό του. Μεγάλες μερίδες, αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και ποιοτικά κρέατα, είναι μερικά μόνο από όσα θα δοκιμάσετε στο Casanova. Αν είσαι meat-lover, προτείνουμε να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Ossobuco με risotto Milanese, ένα πάρα πολύ αρωματικό πιάτο (για 2 ή 4 άτομα), με πολύ μαλακό κρέας.
Διεύθυνση: Άρεως 2, Βουλιαγμένη, 16671
Τηλέφωνο: 2108963500

Tokyo Joe
@aboutfood.gr

@aboutfood.gr

Κλείνουμε τις προτάσεις μας για σήμερα με μία από τις αγαπημένες μας κουζίνες και ακόμα ένα spot με θέα ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα. Ο λόγος για το Tokyo Joe, ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά με ιαπωνική κουζίνα και -πιο συγκεκριμένα- το Tokyo Joe της Βουλιαγμένης, στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το sushi, αλλά και τα cocktails, τα δροσερά carpaccio και τις αρωματικές σαλάτες του μαγαζιού, βλέποντας τον ήλιο να δύει πίσω από τα δέντρα μέσα στη θάλασσα, νιώθοντας πως βρίσκεστε σε κάποιο νησί.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη 16671
Τηλέφωνο: 2108961038

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω