MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lily Rose-Depp και Bill Skarsgård στο remake του Nosferatu – Δείτε το trailer

Ο Robert Eggers υπογράφει την νέα διασκευή του θρυλικού horror, Nosferatu και το τρέιλερ είναι πολλά υποσχόμενο…

Monopoli Team

Ο Bill Skarsgård μεταμορφώνεται σε Nosferatu στην επερχόμενη επανεκτέλεση του Robert Eggers της εμβληματικής γερμανικής εξπρεσιονιστικής βωβής ταινίας του 1922.

Και μπορεί στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας, που μόλις κυκλοφόρησε, να μην βλέπουμε τον Skarsgård ως Count Orlok, αλλά η στοιχειωτική ενέργεια του διάσημου βαμπίρ είναι αισθητή καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέιλερ.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο του “Nosferatu” υπογράφει ο Eggers, αγαπημένος του είδους χάρη σε ταινίες, όπως το “The Witch” και Ο Φάρος. Η τελευταία ταινία του Eggers ήταν το έπος εκδίκησης των Βίκινγκς “Ο Άνθρωπος από το Βορρά”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσης από τη Focus Features.

Το “Nosferatu” είναι “μια γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που την έχει ξεμυαλίσει, προκαλώντας ανείπωτο τρόμο στο πέρασμά της”, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ellen Hutter, της γυναίκας με την οποία ο Nosferatu έχει εμμονή. Ο Nicholas Hoult είναι ο Thomas Hutter, ο σύζυγος της Ellen και ένας κτηματομεσίτης που έρχεται σε επαφή με τον νέο του πελάτη, χωρίς να γνωρίζει ότι ο κόμης είναι ένας αιωνόβιος βρικόλακας. Άλλα μέλη του καστ είναι ο Aaron Taylor-Johnson ως Friedrich Harding, η Emma Corrin (“The Crown”) ως Anna Harding και ο Willem Dafoe ως καθηγητής Albin Eberhart Von Franz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπραμ Στόκερ και ο θρύλος του κόμη Δράκουλα που άφησε ιστορία στο σινεμά12.09.2018

Προηγουμένως, ο Harry Styles και η Anya Taylor-Joy είχαν οριστεί να πρωταγωνιστήσουν ως Thomas Hutter και Ellen Hutter, αντίστοιχα, αλλά και οι δύο αποσύρθηκαν λόγω συγκρούσεων στον προγραμματισμό.

Το “Nosferatu” αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μέχρι τοτε μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ.

Περισσότερα από Cine News