MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Kids Summer Cinema Nights: Αγαπημένες παιδικές ταινίες στον καταπράσινο κήπο του Domotel Kastri

Το πρόγραμμα προβολών «Kids Summer Cinema Nights», στο ξενοδοχείο Domotel Kastri, στη Νέα Ερυθραία, υπόσχεται μια μαγική καλοκαιρινή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, με αγαπημένες παιδικές ταινίες κάτω από τα αστέρια.

Kids Summer Cinema Nights: Αγαπημένες παιδικές ταινίες στον καταπράσινο κήπο του Domotel Kastri
Monopoli Team

Αυτό το καλοκαίρι, οι μικροί «σινεφίλ» δίνουν ραντεβού για μία ακόμη χρονιά, στο Kids’ Summer Cinema Nights, στο όμορφο Domotel Kastri στη Ν. Ερυθραία για την απόλυτη θερινή κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τα αστέρια.

Με μια ποικιλία από παιδικές ταινίες, μεταγλωτισμένες στα ελληνικά, το Domotel Kastri σας προσκαλεί να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα και να ταξιδέψετε μαζί με τα παιδιά σας σε κόσμους γεμάτους διασκέδαση, μαγεία και ανατροπές.

Φανταστείτε να βλέπετε μια ταινία σε έναν καταπράσινο κήπο γεμάτο ψηλά δέντρα, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την ταινία ξένοιαστα σε έναν ασφαλή χώρο, ενώ οι γονείς χαλαρώνουν και γευματίζουν στο Kastri Βistro All Day Restaurant. Πριν από την προβολή, τα παιδιά μπορούν να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και να απολαύσουν τη φύση.

Οι προβολές έχουν ξεκινήσει από τις 14 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2024, σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη της σχολικής περιόδου. Αν θέλετε να ξεφύγετε, να δροσιστείτε και να χαλαρώσετε βλέποντας μια ταινία με την οικογένειά σας, μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας, το οποίο περιλαμβάνει και ένα Kids Snack Box ενώ η είσοδος για τους γονείς είναι δωρεάν.

Πρόγραμμα Προβολών:
  • 14/6 «Ο Χορός των Φαντασμάτων»
  • 20/6 «Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού»
  • 28/6 Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι»
  • 4/7 «Στα Ίχνη του Δον Κιχώτη» (Πρεμιέρα)
  • 12/7 «Γάτες στο Μουσείο»
  • 19/7 Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα
  • 26/7 Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων
  • 6/9 «Ο Δελφινομικρούλης»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVamvakou Experience Festival 2024: 4 μέρες στη φύση με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους12.09.2018

Σχετικά με το Domotel Kastri

Φωλιασμένο μέσα σε ένα πευκοδάσος, το Domotel Kastri επαναπροσδιορίζει τη φιλοξενία με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Η καταπράσινη έκταση που το αγκαλιάζει δημιουργεί άμεσα μια θετική διάθεση, ενώ η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα κομψό παρελθόν. Ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός και η υψηλής αισθητικής γαστρονομία προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι ελληνικών γεύσεων. Ο ιδανικός προορισμός όπου οι θερινές κινηματογραφικές προβολές συνδυάζονται με μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας και διασκέδασης στο Kastri Bistro ενώ γευματίζετε μέσα στα δέντρα σε ένα καταπράσινο και κομψό περιβάλλον.

Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία για εσάς και τα παιδιά σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: https://domotel.gr/kids-summer-cinema-nights-domotel-kastri-contemporary-hotel/

Περισσότερα από Cine News