MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
29
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman και της κωμικού» (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία του Dolce Vita αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Monopoli Team

Το Dolce Vita, η Άννα Παναγιωτοπούλου και η επιστροφή στην τηλεόραση

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο πολύ. Το Dolce Vita αγαπήθηκε τόσο, γιατί η σχέση αυτή που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στη σειρά. Όλες τις σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Μάς έβγαιναν. Ο ρόλος μου, η Σάσα, ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλώντας για την επιτυχημένη σειρά Dolce Vita που άφησε εποχή.

«Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δε νομίζω να πάρω πίσω το delete στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δεν θέλω», είπε στη συνέχεια.

Κλείνοντας, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Θα μπορούσα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, αλλά δεν με έχουν στο μυαλό τους. Νομίζω μου έχει μείνει η ρετσινιά της show woman ή της κωμικού, ενώ δεν ήμουν τίποτα από τα δύο. Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, αν και ακούω ότι οι συνθήκες δεν είναι τόσο καλές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: «Ζούμε σε βαθιά δυστοπικούς καιρούς για να ασχολούμαστε με αποψούλες» (vid)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz