MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΕΑΤΡΟ

Gogol, η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας μύτης στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Το Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ ανακοινώνει την έναρξη της επόμενης θεατρικής περιόδου με μια μοναδική παραγωγή βασισμένη στις κωμωδίες και τα μυθιστορήματα του σπουδαίου Ρώσου συγγραφέα, Νικολάι Γκόγκολ.

Monopoli Team

Η παράσταση, με τίτλο «GOGOL» η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας μύτης θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου 2024 και υπόσχεται να κατακτήσει το κοινό με την ανατρεπτική και ευφυή γραφή του Γκόγκολ.

Ο Νικολάι Γκόγκολ είναι μια μεγάλη προσωπικότητα σε μια μεγάλη τοιχογραφία μαζί με τον Ντοστογιέφσκι, τον Πούσκιν, τον Λερμόντοφ, τον Τουργκένιεφ τη στιγμή που στην Ευρωπαϊκή διανόηση δέσποζαν οι μορφές του Μαρξ, του Έντγκαρ Άλαν Πόε, του Χέρμαν Μέλβιλ, του Δουμά και του Βίκτωρ Ουγκω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Heilung έρχονται στο Θέατρο Λυκαβηττού και θα δώσουν 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο για δενδροφύτευση12.09.2018

Το δραματουργικό σύμπαν του Νικολάι Γκόγκολ συνδυάζει το χιούμορ με τη σάτιρα, δημιουργώντας έργα που καταγράφουν με βιτριολική ακρίβεια και σουρεαλιστική ειρωνεία τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες της εποχής του.

Η παράσταση/θέαμα του Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ και του σκηνοθέτη Νίκου Καμτσή θα βασιστεί στο δραματουργικό υλικό των έργων Επιθεωρητής, Παντρολογήματα, Η Μύτη, Νεκρές Ψυχές. Πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και συγκρούσεις θα ζωντανέψουν στη σκηνή πατώντας και «αλωνίζοντας» τον χώρο του παράλογου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αξία της Ζωής, του Σωτήρη Τσαφούλια επιστρέφει στο Θέατρο Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη12.09.2018

Η παράσταση του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ δεν είναι απλώς μια αναπαράσταση των έργων του, αλλά μια προσπάθεια να έρθει η μοναδική γραφή του Γκόγκολ στην εποχή μας, που όπως και η εποχή του Γκόγκολ της αξίζει μία τέτοια ανελέητη κριτική.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συντελεστές:

Κείμενο – σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής
Σκηνικό – κοστούμια: Μίκα Πανάγου
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Χορογραφίες: Κάλια Θεοδοσιάδη
Φωτισμοί: Γιάννης Ζέρβας

Στη διανομή που βρίσκεται υπό διαμόρφωση ακόμη βασικό ρόλο θα παίζουν: Δημήτρης Φραγκιόγλου, Λαμπρινή Θάνου, Βίκη Αθανασίου, Γιάννης Ζέρβας, Μαρίνα Κοσμά, Βασίλης Χριστίδης

Το «GOGOL», η αβάσταχτη ελαφρότητα μιας μύτης θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα είναι η κύρια παραγωγή του θεάτρου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα