MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
29
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Bugonia: H νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2025

H ταινία βασίζεται στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας της Νότιας Κορέας «Save the Green Planet!» του 2003, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jang Joon-Hwan.

Monopoli Team

Η νέα ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα δημιουργού Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο «Bugonia», θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου 2025, σύμφωνα με την εταιρία διανομής Focus Features. H ταινία βασίζεται στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας της Νότιας Κορέας «Save the Green Planet!» του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jang Joon-Hwan.

Το σενάριο του βραβευμένου με Εmmy, Will Tracy, επικεντρώνεται «σε δύο νεαρούς άνδρες που έχουν εμμονή με τις θεωρίες συνωμοσίας και απαγάγουν την ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρίας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη και έχει σκοπό να καταστρέψει τη Γη».

Με την «Bugonia» ο Γιώργος Λάνθιμος αφήνει την κινηματογραφική του στέγη Searchlight Pictures, η οποία έχει κυκλοφορήσει πολλές από τις ταινίες του, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Όσκαρ, «Poor Things», «The Favourite» και «Kinds of Kindness».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈμα Στόουν για Γιώργο Λάνθιμο: Είναι κατά κάποιον τρόπο η μούσα μου και όχι το αντίστροφο12.09.2018

Για μία ακόμη φορά ο Λάνθιμος συνεργάζεται με τη μούσα του και βραβευμένη με Όσκαρ, Emma Stone, καθώς και με τον βραβευμένο στις Κάννες πρωταγωνιστή του «Kinds of Kindness», Jesse Plemons.

Η Focus Features έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας στην Αμερική, η Universal Pictures στον υπόλοιπο κόσμο και η CJ ENM στην Κορέα. Τα εύσημα των παραγωγών μοιράζονται οι Ed Guiney και Andrew Lowe (Element Pictures), Λάνθιμος, Aster και Lars Knudsen (Square Peg), Stone (Fruit Tree) και Miky Lee και Jerry Ko (CJ ENM).

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter.

Περισσότερα από Cine News