MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
29
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Τάμτα ξαναφέρνει στο Smut το show που έκανε την Αθήνα να παραμιλά

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η Τάμτα επιστρέφει για το show που έκανε την Αθήνα να μιλάει για την πιο αναπάντεχη πρόταση στην αθηναϊκή διασκέδαση – μια εμπειρία που δεν θα δεις σε story. Μία εμπειρία που θα ζήσεις μόνο στο Smut.

Monopoli Team | 26.06.2024

Τι έχεις όταν συνδυάζεις μία τολμηρή star και performer με ένα από τα πιο φημισμένα underground club της Αθήνας; Η απάντηση είναι μία εμπειρία που δύσκολα συναντάς στην αθηναϊκή διασκέδαση. Αυτό μάλλον σκέφτηκαν η Τάμτα με το Smut, που έγιναν το απόλυτο talk of the town του χειμώνα, όταν οι εμφανίσεις της Τάμτα έβγαιναν sold out – και αυτό μόνο από τις στόμα σε στόμα ενθουσιώδεις αντιδράσεις όσων βρέθηκαν εκεί, για το ζήσουν. Χωρίς να έχεις δει ούτε ένα story, ούτε ένα post από το live, ήξερες ότι πρέπει να το ζήσεις. Δικαίως.

Από τη μια έχεις την Τάμτα, μια από τις πιο διάσημες stars της ελληνικής pop, με μια καριέρα που μετρά ήδη δύο δεκαετίες. Πέρσι έβγαλε έναν δίσκο -βασικά δισκάρα- που εδραίωσε κάτι που ξέραμε ήδη καλά όσοι την παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια: ότι υπάρχει μια άλλη Τάμτα, τουλάχιστον “άλλη” από αυτή που ξέρει το ευρύ κοινό. Γιατί οι fans της είχαν εντοπίσει από καιρό αυτό το άλλο πρόσωπο, το πιο τολμηρό, που δεν φοβάται να πιέσει τα όρια, να δώσει μια άλλη διάσταση στην ελληνική pop.

Η Τάμτα λοιπόν έκανε αυτό που καμία άλλη Ελληνίδα pop star δεν έχει τολμήσει – τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. Με το Identity Crisis πειραματίστηκε με άλλους ήχους και αισθητικές, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι για “όλους”, αλλά είναι αληθινό για εκείνη και για εμάς, που βλέπαμε αυτή την εξέλιξη να έρχεται. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – η επιτυχία του δίσκου, που σκαρφάλωσε στο νούμερο 1 για τις φυσικές πωλήσεις ελληνικών album, το επιβεβαιώνει.

Από την άλλη, έχεις το Smut, ένα underground queer club, που φέρνει στην Αθήνα κάτι από την βερολινέζικη dance σκηνή, τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και από άποψη νοοτροπίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το Smut είναι για εκείνους που αναζητούν κάτι διαφορετικό, ένα μέρος, όπου μπορούν να διασκεδάσουν, αλλά και να εκφραστούν ελεύθερα, αφού τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν επιτρέπονται – και οι θαμώνες του μαγαζιού σέβονται απολύτως αυτόν τον περιορισμό, που τελικά σημαίνει περισσότερη ελευθερία.

Κάπως έτσι, Τάμτα και Smut έκαναν τη δική τους πρόταση στην αθηναϊκή διασκέδαση και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Λόγω μεγάλης ζήτησης, για μια τελευταία φορά αυτή τη σεζόν, η Τάμτα θα παρουσιάσει το live οπτικοακουστικό show, που έκανε όλη την Αθήνα να παραμιλά, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στο SMUT.

Στο SMUT η Τάμτα παρουσιάζει για ακόμη μια φορά live το album “Identity Crisis” και κάνει μια αναδρομή στην δισκογραφία της με νέες ενορχηστρώσεις στο ίδιο ύφος. Μάλιστα, στις 28.06 θα παρουσιάσει και το νέο της τραγούδι με τίτλο FLX (Flex), την στιγμή που δουλεύει για την νεα δισκογραφική της δουλειά.

Στα decks του Smut, στις 28 Ιουνίου, θα βρεθεί η PINK WAV και ο Fihgott. Το creative direction το έχει αναλάβει ο Bill Roxenos, την σκηνογραφία ο Κωσταντίνος Χαλδαίος, την επιμέλεια στα φώτα έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μούντριχας, στον ήχο ο Γιάννης Βενιος.

Για άλλη μια φορά, η Τάμτα ανεβαίνει στη σκηνή του Smut και δείχνει την καλλιτεχνική δυναμική μιας αυθεντικής καλλιτέχνιδας, που δεν φοβάται να ρισκάρει, για να χαρίσει στο κοινό της μια μοναδική εμπειρία, που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαυτά hits από Tove Lo, hip hop φωτιά από Kneecap, Moby, Tinashe – Τι ακούσαμε αυτή την εβδομάδα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τάμτα @ SMUT (Βατσαξή 4, Αθήνα)

28.06.2024
22:00 – 06:00

Εισιτήρια εδώ

Περισσότερα από Μουσικά Νέα