MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Με εκνευρίζει η αγένεια, ξεκινούν πολλά κακά από εκεί» (vid)

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγένεια, τα όρια αλλά και σε ένα περίεργο «κόλλημά» του.

Monopoli Team

«Δεν περνάω κάτω από ταμπέλες στο δρόμο. Δεν ξέρω πώς μου δημιουργήθηκε αυτό. Δεν το έχω εξηγήσει ποτέ στον εαυτό μου, αυτή η κίνηση γίνεται αυτόματα», είπε ο ηθοποιός για το «κόλλημά» του αυτό με τις ταμπέλες, τις οποίες προσπαθεί να αποφεύγει.

«Με εκνευρίζει η αγένεια, ξεκινούν πολλά κακά από εκεί. Προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω σε έναν χώρο εστίασης, σε σερβιτόρους και ανθρώπους που μοχθούν πάρα πολύ και να τους μιλάω στον ενικό. Όπως αντίστοιχα δεν θέλω και ο ίδιος να μου μιλάει στον ενικό. Είναι μια υπηρεσία και προσπαθώ να κάνω τον άλλο να αισθάνεται άνετα με αυτό που κάνει», είπε στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGood Job Nicky: «Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει, έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο» (vid)12.09.2018

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Θεωρώ ότι με έναν τρόπο μπαίνουν κάποια όρια. Δεν μπορώ να ακούω το ‘να σου πω κάτι’, κάπως μου κάνει. Πάντα λέω ‘να σας πω’ ακόμη κι αν ο άλλος είναι μικρότερός μου». 

Περισσότερα από ShowBiz