MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Αντίνοος Αλμπάνης: «Ο καλός ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλός δάσκαλος» (vid)

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο 2Night Show για το Maestro, αλλά και για τον λόγο που δεν θα παρουσίαζε ποτέ ένα ριάλιτι.

Αντίνοος Αλμπάνης σε φωτογράφιση για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Αντίνοος Αλμπάνης σε φωτογράφιση για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Monopoli Team

Συνέντευξη στο “The 2Night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το Maestro, για τη σχέση του με τον χρόνο, αλλά και γιατί δεν τολμά να “αγγίξει” άλλους χώρους εκτός της υποκριτικής.

“Απαιτώ να έχω μία γνώση αυτού που κάνω, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι που δεν έχω σπουδάσει“, είπε ο γνωστός ηθοποιός όταν ρωτήθηκε γιατί δεν θα επέλεγε ποτέ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι. “Ο καλός ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλός δάσκαλος και το αντίστροφο” συμπλήρωσε, εξηγώντας για ποιο λόγο αρνείται να προετοιμάσει παιδιά για δραματικές σχολές, ενώ του το ζητούν.

Όσον αφορά τη σχέση του με τον χρόνο ο ηθοποιός δήλωσε πως “ζει για το τώρα, το σήμερα, για όσα έχει φτιάξει μέχρι εδώ και για όσα ονειρεύεται για το αύριο”. “Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πώς θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στις νεαρές μου ηλικίες”, τόνισε.

Μιλώντας, τέλος, για τη συμμετοχή του στο Maestro , ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στη μαγεία των Παξών και στις όμορφες στιγμές με τους συναδέλφους του στα γυρίσματα, ενώ στάθηκε στη λάμψη και το ταλέντο της Χαρούλας Αλεξίου, υπογραμμίζοντας πόσο χαρούμενος είναι που η καλλιτέχνιδα έχει επιλέξει “να χαρίζει στον κόσμο την παρουσία της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Ανατρεπτικό φινάλε γεμάτο ερωτηματικά – Τι μάς άρεσε και τι θα μπορούσε να λείπει από τη 2η σεζόν;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz