MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIDEO TALKS

Μαρίνα Σάττι: Η συγκίνησή της επί σκηνής για τον πατέρα της (vid)

Μία συγκινητική στιγμή βίωσε το κοινό της Μαρίνας Σάττι στη συναυλία της στην Τεχνόπολη, όταν η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη σκέψη του πατέρα της.

Μαρίνα Σάττι | Φωτογραφία: ©Ria Mort
Monopoli Team

Μία συγκινητική στιγμή βίωσε το κοινό της Μαρίνας Σάττι στη χθεσινή συναυλία της στην Τεχνόπολη, όταν η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη σκέψη του πατέρα της.

“Δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα σας το πω, φίλοι μου είστε. Πέρυσι τέτοιον καιρό έκανα πάλι συναυλία στην Τεχνόπολη και ήταν εδώ ο μπαμπάς μου, η αδερφή μου, η γυναίκα του μπαμπά μου, ο αδερφός μου και η μητέρα μου. Είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια”, είπε η τραγουδίστρια χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό πριν η ίδια διαγωνιστεί στο Μάλμε.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision κατάφερε να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της με όλα τα γνωστά κομμάτια της που ακολούθησαν την επιτυχία του “Zari”.  Οι φανς της τραγουδίστριας έβαλαν ‘φωτιά’ στα social media, αναρτώντας στιγμιότυπα από τη συναυλία στην Τεχνόπολη, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Τεχνόπολη: Όλες οι συναυλίες του καλοκαιριού12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz