MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
30
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Η επιστροφή του Κέβιν Κόστνερ με το επικό γουέστερν Horizon

Διπλό εμπορικό χτύπημα στα σινεμά με το «Horizon: Ένα αμερικανικό έπος» του Κέβιν Κόστνερ να κοντράρεται στα ίσα με το τρίτο μέρος του sci- fiθρίλερ «Ένα ήσυχο μέρος».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Horizon: Ένα αμερικανικό έπος

Η δουλειά που έχει κάνει ο Κέβιν Κόστνερ στο «Horizon: Ένα αμερικανικό έπος» είναι εντυπωσιακή όμως για να κριθεί κατάλληλα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τη συνέχεια του φιλμ που θα βγει τον Αύγουστο στις αίθουσες.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη

Στο φιλμ τρόμου «Ένα ήσυχο μέρος: Ημέρα πρώτη» τη σκηνοθετική σκυτάλη παίρνει από τον Τζον Κραζίνσκι ο Μάικλ Σαρνόσκι που δίνει περισσότερο έμφαση στο θέαμα και τα εφέ παρά στην ιστορία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μικρά Πρόστυχα Γράμματα

Τα «Μικρά Πρόστυχα Γράμματα» της Τέα Σάροκ με τις Ολίβια Κόλμαν και Τζέσι Μπάκλεϊ είναι μια βρετανική μαύρη κωμωδία που βασίζεται σε ένα αυθεντικό περιστατικό που συνέβη στην Αγγλία του 1920.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Τελευταίος ταξιτζής

Ο «Τελευταίος ταξιτζής» είναι η δεύτερη ταινία του Στέργιου Πάσχου («Άφτερλωβ») και παρουσιάζει την ιδιότυπη σχέση που δημιουργείται μεταξύ ενός μεσήλικα ταξιτζή και μιας νεαρής κοπέλας.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Επιστάτης Σάνσο

Στον «Επιστάτη Σάνσο», ένα από τα κορυφαία φιλμ του Κένζι Μιζογκούτσι, παρουσιάζεται μια συγκινητική αλλά και απέραντα σκληρή ιστορία που διαδραματίζεται στη Μεσαιωνική Ιαπωνία.
Αίθουσες προβολής

Straight story

Επανέκδοση και για το «Straight story» του Ντέιβιντ Λιντς που ξαναβγαίνει στις αίθουσες 25 χρόνια μετά από την πρώτη προβολή του.
Αίθουσες προβολής

Η Μεγάλη ανατριχίλα

Από τις πιο ξεχωριστές αμερικανικές ταινίες των 80ς είναι η «Μεγάλη ανατριχίλα» του Λόρενς Κάσντανο οποίος έβαλε σε ρόλο πρωταγωνιστή μερικούς από τους πιο περιζήτητους σταρ της εποχής (Τομ Μπέρεντζερ, Γκλεν Κλόουζ, Τζεφ Γκόλνμπλουμ, Ουίλιαμ Χαρτ, Κέβιν Κλάιν, Μέρι Κέι Πλέις, Μεγκ Τίλι κ.α.).
Αίθουσες προβολής

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική

Το animation της εβδομάδας είναι το «Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική» των Κάρστεν Κίλεριχ και Ρίτσαρντ Κλάους.
Αίθουσες προβολής

Περιστέρια της Λαχώρης

Τα «Περιστέρια της Λαχώρης» του Θωμά Σίδερη είναι ένα ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό που δίνει έμφαση στα κυκλώματα των διακινητών των άτυχων μεταναστών.
Αίθουσες προβολής

Blue Lock The Movie – Episode Nagi

Τέλος, το «Blue Lock The Movie – Episode Nagi» του Σουνσούκε Ισικάουα βασίζεται στο ομότιτλο ιαπωνικό τηλεοπτικό μάνγκα.
Αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας