MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η παραλία: Τι θα δούμε τη νέα σεζόν;

Η αγαπημένη δραματική σειρά επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με φόντο την Κρήτη του 1975.

Monopoli Team

Η σειρά Η παραλία, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες, τους πολύπλευρους χαρακτήρες και το ειδυλλιακό σκηνικό της Κρήτης, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της.

Μάλιστα πρωταγωνίστρια θα είναι ένα οικείο πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, η Αφροδίτη Λιάντου που έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη Γη της ελιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕΡΤ: Όλες οι σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν12.09.2018

Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου

Η σειρά Η παραλία επιστρέφει για μια δεύτερη σεζόν γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μια ωδή στην Κρήτη, στην ομορφιά της φύσης και στη δύναμη του απαγορευμένου έρωτα.

Η Παραλία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή. Η σκηνοθεσία και τη δεύτερη σεζόν θα είναι του Στέφανου Μπλάτσου και το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη.

Η δεύτερη σεζόν μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr.

Περισσότερα από Cine News