MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
01
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Find Me Falling: Όσα αποκάλυψε ο Τόνυ Δημητρίου για την πρώτη κυπριακή ταινία που μπαίνει στο Netflix

Πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στην ταινία της Στελάνας Κληρή Find me Falling;

Monopoli Team

Η Κύπρος μπαίνει στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix με την ταινία «Μπρος Γκρεμός» (Find Me Falling) της Στελάνας Κληρή. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία μια ρομαντική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, γνωστό από τις ταινίες Independence Day, New in Town και The Iron Giant, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Όλμαν, έναν ροκά που βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του και έρχεται στην Κύπρο για να απομονωθεί.

Την ώρα που μετακομίζει μαθαίνει ότι είναι μέρος αυτοκτονίας και κάπως έτσι αρχίζουν όλα. Ξεκινά να συνδέεται με άτομα όπως τον αστυνομικό της περιοχής που ενσαρκώνει ο Τόνυ Δημητρίου και κυνηγά τον παλιό του έρωτα που ενσαρκώνει η Αγνή Σκοτ.

Τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί σε Λευκωσία και Πέγεια, ενώ η παραγωγή στηρίχθηκε από το Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου, την Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου (ΣΕΚΙΝ) και παραγωγούς όπως η Jupiter Peak Productions από τις ΗΠΑ και η Meraki Films από την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Ανατρεπτικό φινάλε γεμάτο ερωτηματικά – Τι μάς άρεσε και τι θα μπορούσε να λείπει από τη 2η σεζόν;12.09.2018

Η ταινία κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix στις 19 Ιουλίου και λίγο πριν την απολαύσουμε μέσα από την πλατφόρμα ο Τόνυ Δημητρίου ο οποίος κρατά τον Β΄ Ανδρικό ρόλο στο Find me Falling μίλησε στο okmag.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.

Περισσότερα από Cine News